Triar una bona Solució de Moda i Calçat que complementi al nostre ERP pot ser una tasca difícil; ja que hem de tenir en compte, entre d’altres coses, que compleixi amb les necessitats específiques del negoci i les específiques del sector.

El sector de la Moda és diferent a la resta, ja que té unes necessitats específiques de sector i, s’han de complir en el moment de triar una solució.

El sector de la Moda, per la seva estacionalitat i necessitats d’oferir cada dia el millor al client, necessita la optimització de tots els seus processos per a poder gestionar de manera òptima tots els processos de la cadena.

Podem trobar moltes solucions per a Moda al mercat, però hem de tenir en compte que estigui integrada al nostre ERP, obtenint així, una visió global i control total sobre el negoci.

Quines funcionalitats ha de tenir una Solució de Moda i Calçat

Quines funcionalitats ha de tenir una Solució per a moda?

Una solució per a Moda ha de facilitar i optimitzar tots els processos de negoci i d’aquesta manera ajudar-te a aconseguir l’èxit empresarial. SGI Moda per a SAP Business One, s’ha desenvolupat amb l’objectiu de solucionar les problemàtiques del teu sector. Et proporcionarà la visibilitat de tota l’empresa, sincronitzant tots els processos de negoci i el control de cada operació.

A més, t’ofereix una assistència per a una planificació segura i detallada, perquè fa transparents tots els cicles de producció i aprofita de manera òptima totes les capacitats de l’empresa, ajudant a executar les comandes de manera ràpida i econòmica.

Ha de saber-se adaptar als nous canals de venda

Cada cop més es consoliden canals Ecommerce i Marketplace que requereixen treballar de manera diferent. Les Solucions SGI Moda i SGI Ecommerce et proporcionen una integració perfecta i natural amb els distribuïdors.

Oferir un control de traçabilitat del producte

Una empresa tèxtil treballa amb infinitat de referències sobre cada model, per la qual cosa, és necessària una correcta gestió dels processos, optimitzant la cadena de subministrament des dels proveïdors fins a la distribució.

 • Control de models, talles i colors.
 • Gestió de magatzems amb intercanvis automàtics entre botigues.
 • Optimització de comandes.
 • Comunicació amb grans superfícies gràcies a la solució SGI EDI.

Optimitzar i integrar els canals de venda

 • Gestió de la mobilitat de la força comercial.
 • Botigues virtuals online.
 • Business Plan amb la planificació de vendes.

Ha de facilitar la presa de decisions

És un dels processos més complexes; però gràcies als indicadors de SAP Business One, ofereix una reorientació quasi immediata, per la qual cosa es poden planificar els projectes de les properes temporades, tenint una visió de futur.

Unificar els processos

SGI Moda i SAP Business One tenen un control total de tots els processos, establint opcions parametritzables que determinen decisions automàtiques davant els esdeveniments que es produeixen, al temps que proporcionen una valuosa informació per a la presa de decisions.

Si vols conèixer més sobre la nostra solució per a Moda, Calçat i Complements, posa’t en contacte amb nosaltres.

 

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

  En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

  Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.