Triar una bona Solució de Moda i Calçat que complementi al nostre ERP pot ser una tasca difícil; ja que hem de tenir en compte, entre d’altres coses, que compleixi amb les necessitats específiques del negoci i les específiques del sector.

El sector de la Moda és diferent a la resta, ja que té unes necessitats específiques de sector i, s’han de complir en el moment de triar una solució.

El sector de la Moda, per la seva estacionalitat i necessitats d’oferir cada dia el millor al client, necessita la optimització de tots els seus processos per a poder gestionar de manera òptima tots els processos de la cadena.

Podem trobar moltes solucions per a Moda al mercat, però hem de tenir en compte que estigui integrada al nostre ERP, obtenint així, una visió global i control total sobre el negoci.

Quines funcionalitats ha de tenir una Solució de Moda i Calçat

Quines funcionalitats ha de tenir una Solució per a Moda? 

Una solució per a Moda ha de facilitar i optimitzar tots els processos de negoci i d’aquesta manera ajudar-te a aconseguir l’èxit empresarial. SGI Moda per a SAP Business One, s’ha desenvolupat amb l’objectiu de solucionar les problemàtiques del teu sector. Et proporcionarà la visibilitat de tota l’empresa, sincronitzant tots els processos de negoci i el control de cada operació.

A més, t’ofereix una assistència per a una planificació segura i detallada, perquè fa transparents tots els cicles de producció i aprofita de manera òptima totes les capacitats de l’empresa, ajudant a executar les comandes de manera ràpida i econòmica.

 

Ha de saber-se adaptar als nous canals de venda 

Cada cop més es consoliden canals Ecommerce i Marketplace que requereixen treballar de manera diferent. Les Solucions SGI Moda i SGI Ecommerce et proporcionen una integració perfecta i natural amb els distribuïdors.

Oferir un control de traçabilitat del producte 

Una empresa tèxtil treballa amb infinitat de referències sobre cada model, per la qual cosa, és necessària una correcta gestió dels processos, optimitzant la cadena de subministrament des dels proveïdors fins a la distribució.

  • Control de models, talles i colors.
  • Gestió de magatzems amb intercanvis automàtics entre botigues.
  • Optimització de comandes.
  • Comunicació amb grans superfícies gràcies a la solució SGI EDI.

Optimitzar i integrar els canals de venda 

  • Gestió de la mobilitat de la força comercial.
  • Botigues virtuals online.
  • Business Plan amb la planificació de vendes.

Ha de facilitar la presa de decisions 

És un dels processos més complexes; però gràcies als indicadors de SAP Business One, ofereix una reorientació quasi immediata, per la qual cosa es poden planificar els projectes de les properes temporades, tenint una visió de futur.

SGI ModaSAP Business One es converteixen en unes eines imprescindibles per a la competitivitat.

Unificar els processos 

SGI Moda i SAP Business One tenen un control total de tots els processos, establint opcions parametritzables que determinen decisions automàtiques davant els esdeveniments que es produeixen, al temps que proporcionen una valuosa informació per a la presa de decisions.

Si vols conèixer més sobre la nostra solució per a Moda, Calçat i Complements, posa’t en contacte amb nosaltres.

 

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.