Tant si és el propietari d’una empresa petita, com si dirigeix un departament o una filial d’una companyia més gran, o és el responsable de la presa de decisions de IT d’una d’elles, comprtirà requisits comuns per a millorar els processos empresarials, accedir a la informació empresarial a temps real i tenir una millor visibilitat mitjançant informes i anàlisis flexibles.

SAP Business One és un paquet complert per a qualsevol empresa que desitgi millorar la gestió del fluxe de caixa, obtenir majors ingressos, millorar la satifacció i retenció dels clients i augmentar la productivitat i eficiencia. Consta d’un únic sistema per al processament d’anàlisis i transaccions, el tractament més intel.ligent dels processos empresarials, la gestió comptable i financera, la gestió de ventes i clients, la gestió de compres i operacions, la gestió de l’inventari i la distribució i la generació d’informes interactius ad-hoc, a més d’anàlisis i quadres de comandament personalitzables. Et permetrà gestionar tota l’empresa desde qualsevol lloc i a través de qualsevol dispositiu, optimitzant i automatitzant els processos empresarials clau per a obtenir la màxima eficacia operativa.

Per què és SAP Business One adequada per a la teva empresa?

Las Soluciones SGI de GSP estan desenvolupades sobre la plataforma tecnològica SAP Business One HANA i permeten a l’empresa obtenir un major rendiment de l’ERP. Algunes de les nostres Solucions SGI són: SGI Moda (Sector Tèxtil, Calçat i Complements), SGI Retail (Retail), SGI WMS (Gestió de Magatzem-SGA), SGI Manufacturing, SGI Ecommerce, etc.

A GSP som especialistes en software empresarial SAP:

  • Més de 1000 clients avalen el nostre treball.
  • El nostre Èxit es deu a la fidelitat dels nostres clients.
  • Confien en el nostre assessorament i Solucions SGI perquè s’adapten a les seves necessitats.

Tot i que SAP és el preveïdor de software empresarial més gran del món, SAP Business One té un preu immillorable i es pot implementar ràpidament per a reduïr les despeses al mínim.

Per quin ERP t’has decidit?

Necessites assessorament sobre quin ERP et convé més?

Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem.

ERP per PIME

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.