Tant si és el propietari d’una empresa petita, com si dirigeix un departament o una filial d’una companyia més gran, o és el responsable de la presa de decisions de IT d’una d’elles, comprtirà requisits comuns per a millorar els processos empresarials, accedir a la informació empresarial a temps real i tenir una millor visibilitat mitjançant informes i anàlisis flexibles.

SAP Business One és un paquet complert per a qualsevol empresa que desitgi millorar la gestió del fluxe de caixa, obtenir majors ingressos, millorar la satifacció i retenció dels clients i augmentar la productivitat i eficiencia. Consta d’un únic sistema per al processament d’anàlisis i transaccions, el tractament més intel.ligent dels processos empresarials, la gestió comptable i financera, la gestió de ventes i clients, la gestió de compres i operacions, la gestió de l’inventari i la distribució i la generació d’informes interactius ad-hoc, a més d’anàlisis i quadres de comandament personalitzables. Et permetrà gestionar tota l’empresa desde qualsevol lloc i a través de qualsevol dispositiu, optimitzant i automatitzant els processos empresarials clau per a obtenir la màxima eficacia operativa.

Per què és SAP Business One adequada per a la teva empresa?

Les Solucions SGI de GSP estan desenvolupades sobre la plataforma tecnològica SAP Business One HANA i permeten a l’empresa obtenir un major rendiment de l’ERP. Algunes de les nostres Solucions SGI són: SGI Moda (Sector Tèxtil, Calçat i Complements), SGI Retail (Retail), SGI WMS (Gestió de Magatzem-SGA), SGI Manufacturing, SGI Ecommerce, etc.

A GSP som especialistes en software empresarial SAP:

  • Més de 1000 clients avalen el nostre treball.
  • El nostre Èxit es deu a la fidelitat dels nostres clients.
  • Confien en el nostre assessorament i Solucions SGI perquè s’adapten a les seves necessitats.

Tot i que SAP és el preveïdor de software empresarial més gran del món, SAP Business One té un preu immillorable i es pot implementar ràpidament per a reduïr les despeses al mínim.

Per quin ERP t’has decidit?

Necessites assessorament sobre quin ERP et convé més?

Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem.

ERP per PIME

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.