A l’article d’avui parlem de l’empresa intel·ligent i de les seves característiques.

Una empresa intel·ligent és aquella que connecta experiències i operacions utilitzant solucions de gestió d’experiències (XM), una plataforma de tecnologia de negocis i una suite d’aplicacions.

La primera vegada que es va parlar d’”organització intel·ligent” va ser al 1990 en el llibre La Quinta Disciplina: El Arte y la Práctica de la Organización Abierta al Aprendizaje de Peter Senge.

En el seu llibre, Senge trasllada la idea d’intel·ligència humana apuntada a les organitzacions. Sosté que les agrupacions poden (i haurien) d’aprendre de les seves experiències, recopilant i analitzant dades, per tal d’obtenir una millora continua.

Característiques d’una empresa intel·ligent

  • Tenen una visió global i una estratègia relacionada amb aquesta visió.
  • Utilitzen la tecnologia per a facilitar la gestió dels processos.
  • Es basen en la recopilació i anàlisi de les dades.
  • Tenen en compte el feedback que reben, ja sigui positiu o negatiu, ja que això els ajuda a millorar.
  • Retenen el talent.

Un factor determinant per a distingir una empresa intel·ligent d’una altra que no ho és, és l’ús de la tecnologia per a millorar i automatitzar els processos.

En conclusió, l’empresa intel·ligent del Segle XXI és aquella que aprofita al màxim i estructura la seva capacitat d’aprenentatge mitjançant un mecanisme sistèmic; aquelles que tenen un coneixement i, les seves perspectives de futur estan basades en l’aprenentatge.

Un ERP com SAP Business One és el primer pas per a convertir la seva empresa en intel·ligent, millorant els processos i eficiència d’aquests. Si vols que t’ajudem a convertir la seva organització en intel·ligent, contacta’ns. 

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.