SAP Business One ofereix una manera assequible de gestionar tot el seu negoci: desde les finances i la comptabilitat, les compres, l’inventari, les vendes i les relacions amb clients i la gestió de projectes, fins les operacions i els recursos humans. SAP Business One l’ajudarà a optimitzar els processos i a obtenir informació sobre el seu negoci per a que pugui actuar més ràpid i prendre decisions fonamentals en temps real, la qual cosa l’ajudarà a impulsar un creixement rendible.

Desitja expandir el seu negoci a l’estranger? SAP Business One ofereix una assistencia en 27 idiomes i disposa de versions específiques per a 43 paisos, distribuides i recolzades a nivell local per una amplia xarxa de 700 partners.

Business One per tu

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.