SAP Business One ofereix una manera assequible de gestionar tot el seu negoci: desde les finances i la comptabilitat, les compres, l’inventari, les vendes i les relacions amb clients i la gestió de projectes, fins les operacions i els recursos humans. SAP Business One l’ajudarà a optimitzar els processos i a obtenir informació sobre el seu negoci per a que pugui actuar més ràpid i prendre decisions fonamentals en temps real, la qual cosa l’ajudarà a impulsar un creixement rendible.

Desitja expandir el seu negoci a l’estranger? SAP Business One ofereix una assistencia en 27 idiomes i disposa de versions específiques per a 43 paisos, distribuides i recolzades a nivell local per una amplia xarxa de 700 partners.

Business One per tu

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.