El PLM (Product Lifecycle Management), gestiona el cicle de vida i el concepte digital d’un producte, des de la concepció de la idea, disseny, fabricació, fins a arribar a la seva distribució o venda i reciclatge.

Els PLM s’utilitzen per al desenvolupament de nous productes i inclús per a la millora dels existents. A més, ajuda a les diferents persones d’una organització a treballar junts, utilitzant un únic registre comú de dades dels productes, com, per exemple, matèries primeres, fluxos de treball, etc. A més, amb la IA i IoT poden donar informació més estratègica en temps real sobre el producte, els clients i les tendències de mercat.

El PLM té com a  objectiu treure la màxima rendibilitat de les dades recopilades.

Els beneficis de PLM

Alguns dels beneficis que aporta el PLM a un negoci són aquests:

  • Millores en el desenvolupament, l’eficiència i l’eficàcia.
  • S’eliminen errors durant el procés de producció.
  • Els productes es llencen al mercat més ràpidament.
  • Millor gestió dels projectes, gràcies al PLM es poden calcular els costos i es gestiona millor la fabricació gràcies als nous dissenys.
  • Dissenys de millor qualitat.

En el cas d’un negoci de calçat o moda,  el PLM ajuda a què hi hagi una sinèrgia constant entre les diferents àrees de l’empresa que intervenen en el procés de creació del disseny del prototip fins a la seva distribució.

Font: SAP España

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.