A l’article d’avui parlarem del què és el Business Intelligence (BI). El Business Intelligence, Intel·ligència Empresarial o Intel·ligència de Negocis permet transformar les dades en informació, i la informació en coneixement, optimitzant així, el procés de presa de decisions al negoci.

El BI, a través d’una solució informàtica, permet analitzar com està funcionant el nostre negoci, per així, actuar prenent decisions millors.

La Intel·ligència Empresarial permet creuar les dades d’un sistema amb un altre. Per exemple, una empresa que funciona amb diferents tecnologies per a gestionar el seu dia a dia, com poden ser un ERP, un software per a producció i un altre per a la logística.

Encara que en algunes ocasions no seria necessari creuar les dades dels diferents sistemes, si volguéssim fer-ho, s’hauria de fer de manera externa, dedicant hores i molt temps de feina. La Intel·ligència Empresarial ens permet creuar les dades de diferents sistemes de manera més ràpida i efectiva.

El Business Intelligence ens posa a l’abast programes de gestió que ens ajuden a millorar el rendiment empresarial dia a dia. Aquests programes són els anomenats ERP (Enterprise Resource Planning).

Els ERP són solucions empresarials que ens permeten controlar i gestionar diferents aspectes de l’empresa com poden ser la producció, la qualitat, el magatzem i la logística, el CRM, la facturació… Aquestes solucions de Business Intelligent si permeten l’encreuament de dades, la preparació de la informació de manera anticipada i emmagatzemada pel seu ús.

Les solucions sectorials de GSP, SGI Solutions, desenvolupades sobre la plataforma tecnològica SAP Business One/HANA, et permeten obtenir el major rendiment del software de gestió empresarial SAP Business One. Amb les SGI Solutions disposaràs de totes les eines per a afrontar amb garanties qualsevol projecte empresarial. A més, ofereixen un valor afegit gràcies a les certificacions i qualificacions obtingudes per SAP AG.

Gràcies al nostre equip de programadors hem pogut desenvolupar aquestes solucions sectorials que permeten millorar els diferents sectors estratègics: moda i calçat, producció, qualitat, retail, logística… Treballem dia a dia per a millorar cada una de les nostres solucions per tal d’oferir el millor a cada sector.

Si vols més informació sobre el Business Intelligence, posa’t en contacte amb nosaltres

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.