El passat mes de novembre, QLM i GSP van firmar un acord de col·laboració pel software de tresoreria KAT Treasury.

QLM és una companyia especialitzada en crear valor pels clients a través de l’optimització de diverses activitats dins del departament financer, mitjançant la implantació d’eines de gestió de tresoreria per multiplicar la potencia dels ERP.

KAT Treasury és la solució de gestió de tresoreria desenvolupada per ajudar a les empreses a assolir un important estalvi de costos mitjançant l’automatització de les tasques relaciones amb les posicions bancaries i la seva comptabilitat, a optimitzar els marges financers mitjançant millor gestió i a potenciar la qualitat i agilitat de la informació financera per la millor pressa de decisions.

D’aquesta forma, GSP compta amb una solució per la tresoreria de les empreses per optimitzar la gestió de la liquiditat i la planificació financera reduint els riscos financers i operatius.

El proper mes de febrer, GSP organitzaran un esdeveniment per la presentació de la solució. Properament rebreu més informació.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.