El passat dimecres 13 de desembre es va celebrar la 11a edició dels Premis Digitals de les Comarques Gironines E-TECH 2017, organitzat per l’Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona (AENTEG), a l’Auditori Mercè de Girona.

Els premis Digitals E-TECH volen reconèixer a les empreses, institucions, entitats i persones de les comarques gironines que amb els seus treballs, activitats, projectes i iniciatives estan contribuint en la difusió i el desenvolupament de les TIC.

La categoria en la qual GSP s’ha proclamat guanyadora és a la trajectòria de l’empresa TIC. El premi va ésser entregat a Miquel Boix, gerent de l’empresa GSP.

Global Software Partner, fundada el 1992, és una empresa gironina especialitzada en Solucions de Software de Gestió i Control Empresarial per a la PIME amb gairebé 25 anys en el sector de les TIC i una amplia experiència en la implantació de Solucions Tecnològiques, tant a nivell nacional com internacional.

Des de 1993, GSP és Partner d’IBM i al 2004 va entrar a formar part de la xarxa de Partners de SAP Business One, líder mundial en aplicacions informàtiques per a l’empresa.

Les solucions que GSP ofereix, SGI Solutions, estan desenvolupades sobre la plataforma SAP Business One, orientades a optimitzar els recursos de la PIME per tal d’aconseguir que els seus processos operatius i de gestió siguin més eficaços i obtenir un millor control del seu negoci.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.