El passat dimecres 13 de desembre es va celebrar la 11a edició dels Premis Digitals de les Comarques Gironines E-TECH 2017, organitzat per l’Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona (AENTEG), a l’Auditori Mercè de Girona.

Els premis Digitals E-TECH volen reconèixer a les empreses, institucions, entitats i persones de les comarques gironines que amb els seus treballs, activitats, projectes i iniciatives estan contribuint en la difusió i el desenvolupament de les TIC.

La categoria en la qual GSP s’ha proclamat guanyadora és a la trajectòria de l’empresa TIC. El premi va ésser entregat a Miquel Boix, gerent de l’empresa GSP.

Global Software Partner, fundada el 1992, és una empresa gironina especialitzada en Solucions de Software de Gestió i Control Empresarial per a la PIME amb gairebé 25 anys en el sector de les TIC i una amplia experiència en la implantació de Solucions Tecnològiques, tant a nivell nacional com internacional.

Des de 1993, GSP és Partner d’IBM i al 2004 va entrar a formar part de la xarxa de Partners de SAP Business One, líder mundial en aplicacions informàtiques per a l’empresa.

Les solucions que GSP ofereix, SGI Solutions, estan desenvolupades sobre la plataforma SAP Business One, orientades a optimitzar els recursos de la PIME per tal d’aconseguir que els seus processos operatius i de gestió siguin més eficaços i obtenir un millor control del seu negoci.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.