(function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:2015209,hjsv:6}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.data-privacy-src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');

Preguntes freqüents

Preguntes freqüents2022-07-15T14:22:47+02:00

Preguntes Freqüents

Preguntes Freqüents

En aquest apartat respondrem totes les  preguntes freqüents sobre la nostra informació, les diferents solucions que tenim disponibles, els serveis que oferim i molt més.

No trobes resposta a les teves preguntes? 20*********@gs*.es">Contacta’ns!

Qui és SAP?2022-09-23T10:44:37+02:00

SAP és un fabricant de software de gestió empresarial (ERP) d’origen alemany i líder a escala mundial. Les seves inicials signifiquen “Sistemes, Aplicacions i Processos”.

SAP disposa d’una enorme cartera de solucions, per les grans corporacions (SAP S/4) i per la Pime (SAP Business One).

SAP és líder en solucions tecnològiques com HANA, la base de dades in memory, la més ràpida del mercat.

SAP com a programa està compost per dues parts inseparables: el servidor on es troba la base de dades i el client que és el que s’instal·la a cada PC d’una empresa.

Què és SAP Business One?2022-09-23T10:49:18+02:00

SAP Business One és una solució de planificació de recursos empresarials (ERP) dissenyada per les petites i mitjanes empreses (PIME), amb tot el necessari per mecanitzar totes les àrees de l’empresa. És una solució assequible i integrada que t’ajudarà a optimitzar els processos, a millorar el rendiment de les teves dades i a un creixement ràpid.

SAP Business One és una solució fàcil d’utilitzar. SAP Business One ofereix una solució molt intuïtiva i amigable per l’usuari final.

Per què utilitzar SAP?2020-03-23T11:58:06+01:00

Els principals beneficis que presenta la utilització de SAP Business One en les empreses són:

 • Transformació de les dades en informació i un menor temps de resposta per maximitzar l’encert en les decisions empresarials.
 • Eficiència operativa aconseguida amb l’eliminació dels errors d’entrada redundants i manuals.
 • Creixement empresarial assegurat gràcies a l’escalabilitat de SAP Business One.
 • Relacions properes amb les parts interessades claus com són els clients, els proveïdors i els treballadors a través d’una millor gestió de la cadena de subministraments.
 • Menor cost tecnològic i un ràpid retorn de la inversió.
 • Facilitat d’integració amb altres plataformes (ERP, web, EDI, IoT, etc.)
A quin sector va dirigit SAP Business One?2022-09-23T10:51:51+02:00

SAP Business One i les solucions SGI que estan integrades en SAP Business One el converteixen en la millor opció de software per Pimes de qualsevol sector, com és la manufactura, el comerç, la distribució o els serveis. SAP Business One i les solucions SGI proporcionaran a la seva empresa les eines que necessita per tenir èxit.

Quines àrees funcionals i llicències d’usuari hi ha a SAP Business One?2020-03-23T11:52:23+01:00

Les principals àrees funcionals, totes connectades entre elles, que SAP Business One cobreix són:

 • Gestió de comptabilitat i finances.
 • Gestió de la relació amb els clients (CRM).
 • Gestió de vendes.
 • Gestió d’inventari i distribució.
 • Gestió de compres i operacions.
 • Gestió de producció.
 • Gestió de projectes.
 • Creació d’informes i administració de dades.

Actualment, hi ha quatre tipus de llicències disponibles en SAP Business One:

 • Usuari professional, amb accés a totes les àrees.
 • Usuari limitat CRM.
 • Usuari limitat Logístic.
 • Usuari limitat Financer.
Quins informes i anàlisis de dades s’inclouen a SAP Business One?2022-09-23T10:52:41+02:00

SAP Business One ofereix un conjunt d’informes predefinits i eines per la construcció de nous informes com Crystal Reports, a més d’eines per l’anàlisi de dades com els KPI i els Dashboards d’HANA. Aquestes eines li permeten accedir a la informació comercial analítica que es basa en totes les àrees funcionals de SAP.

Què inclou la implementació de SAP Business One a la meva empresa?2022-09-23T11:04:41+02:00

El procés d’implementació de SAP Business One inclou una fase de planificació del projecte, un pla de negocis, la realització del projecte i el Go Live. SAP Business One està disponible en àmbit local o es pot allotjar en el cloud de GSP.

Hi ha diferents agents que determinen la rapidesa amb les que SAP Business One pot implementar-se en la teva empresa i personalitzar-se. Els agents que valorem són la mida de l’empresa, la complexitat de la seva estructura empresarial, tipus d’implementació de l’ERP i qualsevol personalització específica.

Es pot escalar SAP Business One per assegurar el creixement de la meva empresa?2020-03-23T11:26:28+01:00

Sí, SAP Business One proporciona una solució escalable per poder satisfer les seves necessitats empresarials per manejar l’augment del nombre de transaccions generades pel creixement futur de la teva empresa.

Es poden transferir les meves dades comercials existents a SAP Business One?2020-03-23T11:26:40+01:00

Sí, la migració de dades del seu sistema anterior a SAP Business One és possible. SAP Business One pot importar dades des d’un arxiu de text, un full de càlcul d’Excel o es pot realitzar manualment.

Des de SAP Business One també utilitza el complement Data Transfer Workbench per garantir que la migració de dades es realitza de forma ràpida i fàcil.

Nota: pot haver-hi algunes limitacions en la transferència de certes dades històriques.

No és SAP Business One massa car per la meva empresa?2020-03-23T11:26:49+01:00

SAP Business One compleix i supera les expectatives pel que fa a preu, funcionalitats i flexibilitat de les empreses. També és fàcil d’implementar i requereix poca capacitació i personalització. En sol·licitar la cotització econòmica de la implantació SAP Business One, rebràs el cost estàndard de les llicències en funció del nombre d’usuaris, les tarifes de manteniment, l’accés requerit a la base de dades, el hardware necessari i els serveis professionals per la implantació.

Amb quina rapidesa recuperaré els meus diners després d’implementar SAP Business One?2020-03-23T11:26:55+01:00

El període de retorn de la inversió mitjana que experimenten els nostres clients és d’entre 18 i 24 mesos. Alguns clients inclús han recuperat el tota de la implementació i les despeses de software en menys d’un any.

Quines opcions de suport estan disponibles a GSP?2020-03-23T11:27:02+01:00

GSP disposa d’un equip de suport dedicat exclusivament a resoldre dubtes i incidències de clients. Aquest equip està compost per un grup de consultors/es dedicats exclusivament i amb una àmplia experiència en SAP Business One.

Està assegurat el futur de SAP Business One?2020-03-23T11:39:42+01:00

SAP inverteix en investigació i desenvolupament del seu software. En comprar una solució líder mundial en solucions de gestió empresarial, garanteix una estabilitat de suport i desenvolupament de productes pel seu negoci.

SAP publica regularment fulls de ruta dels productes SAP Business One per estendre les funcionalitats de l’ERP i que aporten confiança en els usuaris. La seva visió estratègica és liderar el mercat de les solucions empresarials en entorns web, amb bases de dades d’alt rendiment HANA, amb integració IoT, Machine Learning i Business Intelligence.

Per què Global Software Partner (GSP)?2022-09-23T11:14:51+02:00

A GSP som Gold Partner de SAP Business One. Estem especialitzats en tasques de consultoria de SAP Business One i serveis d’Infraestructura IT. A GSP disposem de Solucions SGI, mòduls amb funcionalitats específiques del sector, per millorar el rendiment i la productivitat de la teva empresa.

Posa’t en contacte amb nosaltres

Deixa’ns les teves dades al formulari i ens posarem en contacte amb tu.

  En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

  Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.