SGI MODA ofereix solució a la problemàtica del sector del Tèxtil, Calçat y Complements per a empreses Fabricants, Distribuidores i Retail, en un única aplicació. sector tèxtil

SGI MODA proporciona assistència per a una planificació segura i detallada fent transparents tots els cicles de producció i ajuda a executar comandes de forma segura, detallada, ràpida i econòmica amb un aprofitament òptim de les capacitats productives.

Alguns beneficis que SGI MODA proporciona són: Mobilitat, TPV, EDI, Producció, Gestió de Magatzem, Business Intelligence, Business Plan, Botiga OnLine, B2B o B2C.

Simplifiqui el seu Treball, Redueixi el Temps i Prengui Decisions Clau per al seu Negoci!

Faci Créixer la seva Empresa amb SAP i SGI MODA!

Veure documents:

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.