A l’article d’avui parlarem del perquè les pimes trien SAP Business One per als seus negocis.

Primerament, cal destacar que SAP Business One és una solució creada per a petites i mitjanes empreses (el 80% dels clients són pimes). SAP Business One s’ha dissenyat per a ser flexible i escalable, per la qual cosa s’adapta al teu negoci, sigui com sigui; a més, a diferència d’altres solucions que hi ha al mercat, s’adapta al creixement de la teva empresa, per la qual cosa la podràs personalitzar i ampliar per a satisfer les teves necessitats en constant evolució.

Aquest ERP t’ajudarà a optimitzar els processos, a actuar basant-se en informació precisa i a impulsar un creixement rentable del negoci. Com a conseqüència, obtindràs una visió clara de tota l’empresa i un control total sobre tots els aspectes de les operacions de negoci.

A més, per a obtenir el màxim rendiment del teu SAP Business One, pots agregar-li les solucions sectorials SGI Solutions, que s’han desenvolupat sobre la plataforma tecnològica de SAP Business One.

Com ja hem comentat al blog anteriorment, ara SAP Business One és impulsat per la plataforma HANA, que utilitza la tecnologia in-memory. SAP HANA agilitza les anàlisis, fent que el processament sigui molt més ràpid que amb les eines tradicionals, la qual cosa li proporciona la capacitat de generar informes i de respondre a la necessitat del negoci, tan bon punt com es planteja la necessitat.

SAP Business One versió HANA, et donarà 2 solucions en una, sent una aplicació assequible i escalable que integrarà l’àrea analítica i l’àrea transaccional de l’empresa per permetre’t gestionar el teu negoci a temps real.

En primer lloc, s’agilitzaran totes les teves dades, fet que facilitarà i simplificarà l’accés. En segon lloc, t’oferirà la informació a temps real i a una velocitat extremadament ràpida; d’aquesta manera podràs prendre decisions més ràpid, sense cap mena de retràs i amb una única eina. Amb SAP Business One HANA el teu negoci serà més eficient, productiu i rentable.

Vols més informació sobre el que SAP Business One pot fer pel teu negoci?

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.