En l’article d’avui et donem les raons per les quals les pimes prefereixen SAP Business One per davant d’altres solucions ERP.

SAP Business One s’ha creat pensant en les petites i mitjanes empreses (el 80% dels clients són pimes). S’ha dissenyat per a ser flexible i escalable, per la qual cosa s’adapta  a qualsevol negoci, sigui com sigui. A més, a diferència d’altres ERPs que hi ha al mercat, s’adapta al creixement de les empreses, per la qual cosa es pot personalitzar i ampliar per a satisfer les necessitats que vagin sorgint.

SAP Business One ajuda a optimitzar els processos mitjançant informació precisa, impulsant un creixement rentable del negoci. Aquest potent ERP aconsegueix que tinguis una visió clara de tota l’empresa i un control sobre totes les operacions de negoci.

A més, ara SAP Business One és impulsat per la plataforma HANA, que utilitza la tecnologia in-memory; per la qual cosa proporciona informació útil en temps real (anàlisis, informes, etc), fent que el processament de dades sigui molt més ràpid que amb les eines tradicionals.

SAP Business One està present en més de 180 països i disponible en 28 idiomes. A més, compleix amb els requeriments legals en 50 localitzacions amb versions específiques. Més de 70.000 clients ja confien en SAP Business One.  

Descobreix, sense compromís, tot el que pot fer SAP Business One pel teu negoci.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.