ACCIÓ (Agència per a la Competitivitat de l’Empresa de la Generalitat de Catalunya) ofereix un conjunt d’ajudes per a pimes, dirigides a impulsar la competitivitat empresarial mitjançant la implantació de tecnologies avançades.

Ofereix una ajuda per a la realització de millores en Innovació, Tecnologia i Processsos; mitjançant ‘cupons’ d’entre 2.500 i 20.000 euros, segons la tipologia d’acció: Indústria 4.0, Testatge de tecnologies digitals, Innovació, Internacionalització, International eTrade i Canvi Climàtic.

A qui van dirigits els ‘Cupons ACCIÓ’?

Està dirigida a les pimes que volen millorar la competitivitat empresarial mitjançant la implantació de tecnologies avançades.

Des de GSP ens focalitzem en l’àrea de la Indústria 4.0, com a assessors acreditats per ACCIÓ.

Cupons ACCIÓ per a la Indústria 4.0 

¿Què ofereixen?

Aquests cupons per a la Indústria 4.0, són la oportunitat per a incorporar tecnologies de la Indústria 4.0 a l’empresa.

Es poden bescanviar pels següents serveis:

  • Cupó de diagnosi de la Indústria 4.0, per la qual es defineix el full de ruta per a la Transformació Digital de l’empresa. Ajuda màxima: 8.000 euros.
  • Cupó d’assessorament en la implantació de la Indústria 4.0, per la qual es poden incorporar noves tecnologies a l’empresa. Ajuda màxima de 20.000 euros.

A qui van dirigits?

Estan dirigits a pimes amb establiment operatiu a Catalunya i un mínim de 2 anys de vida a data de la sol·licitud de l’ajuda.

Termini convocatòria Cupons ACCIÓ

La convocatòria dels Cupons ACCIÓ 2022 per a la Indústria 4.0 s’obre el 5 de juliol a les 9h i finalitza el 29 de juliol o fins a finalitzar els fons disponibles.

Els cupons es concedeixen per ordre cronològic de sol·licitud i solen exhaurir-se en poc temps. Tens un projecte de Transformació Digital? T’ajudem a sol·licitar el teu cupó.

3.000 empreses catalanes ja s’han beneficiat dels Cupons ACCIÓ per a la competitivitat de l’empresa. Aquestes ajudes han servit d’impuls per a la seva internacionalització, desenvolupament de noves tecnologies o l’adopció d’un nou model de negoci.

Sol·licita el teu Cupó d’ACCIÓ amb nosaltres, i porta el teu negoci a l’èxit. GSP com a assessor acreditat d’ACCIÓ et pot ajudar en el procés de sol·licitud dels Cupons.

 

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.