ACCIÓ (Agència per a la Competitivitat de l’Empresa de la Generalitat de Catalunya) ofereix un conjunt d’ajudes per a pimes, dirigides a impulsar la competitivitat empresarial mitjançant la implantació de tecnologies avançades.

Ofereix una ajuda per a la realització de millores en Innovació, Tecnologia i Processsos; mitjançant ‘cupons’ d’entre 2.500 i 20.000 euros, segons la tipologia d’acció: Indústria 4.0, Testatge de tecnologies digitals, Innovació, Internacionalització, International eTrade i Canvi Climàtic.

A qui van dirigits els ‘Cupons ACCIÓ’?

Està dirigida a les pimes que volen millorar la competitivitat empresarial mitjançant la implantació de tecnologies avançades.

Des de GSP ens focalitzem en l’àrea de la Indústria 4.0, com a assessors acreditats per ACCIÓ.

Cupons ACCIÓ per a la Indústria 4.0 

¿Què ofereixen?

Aquests cupons per a la Indústria 4.0, són la oportunitat per a incorporar tecnologies de la Indústria 4.0 a l’empresa.

Es poden bescanviar pels següents serveis:

  • Cupó de diagnosi de la Indústria 4.0, per la qual es defineix el full de ruta per a la Transformació Digital de l’empresa. Ajuda màxima: 8.000 euros.
  • Cupó d’assessorament en la implantació de la Indústria 4.0, per la qual es poden incorporar noves tecnologies a l’empresa. Ajuda màxima de 20.000 euros.

A qui van dirigits?

Estan dirigits a pimes amb establiment operatiu a Catalunya i un mínim de 2 anys de vida a data de la sol·licitud de l’ajuda.

Termini convocatòria Cupons ACCIÓ

La convocatòria dels Cupons ACCIÓ 2022 per a la Indústria 4.0 s’obre el 5 de juliol a les 9h i finalitza el 29 de juliol o fins a finalitzar els fons disponibles.

Els cupons es concedeixen per ordre cronològic de sol·licitud i solen exhaurir-se en poc temps. Tens un projecte de Transformació Digital? T’ajudem a sol·licitar el teu cupó.

3.000 empreses catalanes ja s’han beneficiat dels Cupons ACCIÓ per a la competitivitat de l’empresa. Aquestes ajudes han servit d’impuls per a la seva internacionalització, desenvolupament de noves tecnologies o l’adopció d’un nou model de negoci.

Sol·licita el teu Cupó d’ACCIÓ amb nosaltres, i porta el teu negoci a l’èxit. GSP com a assessor acreditat d’ACCIÓ et pot ajudar en el procés de sol·licitud dels Cupons.

 

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.