Amb SAP Business One pots aprofitar les capacitats de col·laboració en iniciar i utilitzar el Cliente Web dins de Microsoft Teams: Només s’ha d’agregar un paquet d’aplicació a SAP Business One que et permetrà configurar SAP Business One a Microsoft Teams, per a fer que el Cliente Web per a SAP Business One sigui accessible per a tots els membres de la teva organització a Microsoft Teams.

Els membres de la teva empresa podran utilitzar totes les funcions admeses de Cliente Web(d’acord amb les autoritzacions d’usuari): hi ha disponibles diferents vistes de llista, vistes detallades i contingut analític.

Els usuaris poden col·laborar a través de xats i gestionar la feina de manera senzilla i sense problemes, sense haver de canviar de sistema, per la qual cosa augmenta la productivitat i el rendiment, especialment quan es treballa de manera remota.

Noves funcionalitats de SAP Business One a Microsoft Teams

Font i imatge: Ari Schapira, Chief Product Owner SAP Business One

Aprofita tot el que t’ofereix l’ERP SAP Business One per a fer el teu dia a dia més fàcil!

Si desitges més informació pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del següent formulari.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.