Amb SAP Business One pots aprofitar les capacitats de col·laboració en iniciar i utilitzar el Cliente Web dins de Microsoft Teams: Només s’ha d’agregar un paquet d’aplicació a SAP Business One que et permetrà configurar SAP Business One a Microsoft Teams, per a fer que el Cliente Web per a SAP Business One sigui accessible per a tots els membres de la teva organització a Microsoft Teams.

Els membres de la teva empresa podran utilitzar totes les funcions admeses de Cliente Web(d’acord amb les autoritzacions d’usuari): hi ha disponibles diferents vistes de llista, vistes detallades i contingut analític.

Els usuaris poden col·laborar a través de xats i gestionar la feina de manera senzilla i sense problemes, sense haver de canviar de sistema, per la qual cosa augmenta la productivitat i el rendiment, especialment quan es treballa de manera remota.

Noves funcionalitats de SAP Business One a Microsoft Teams

Font i imatge: Ari Schapira, Chief Product Owner SAP Business One

Aprofita tot el que t’ofereix l’ERP SAP Business One per a fer el teu dia a dia més fàcil!

Si desitges més informació pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del següent formulari.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.