Partner SAP

Experts SAP Business One

A Global Software Partner (GSP) fa més de 25 anys que oferim tasques de Consultoria SAP a Barcelona i Girona. 

Formem part de la xarxa de partners de SAP i som Gold Partner. Estem especialitzats amb l’ERP i som experts SAP Business One, un software de gestió empresarial dissenyat especialment per les petites i mitjanes empreses (PIME). Aquest software permet optimitzar processos, accedir a informació estratègica i poder prendre decisions a temps real. SAP Business One està preparat per créixer al ritme del seu negoci, proporcionant un control màxim de la seva informació.

Des d’aquest moment, hem aconseguit treballar i avançar en la plataforma SAP Business One. Ens hem adaptat a les noves tecnologies per poder oferir les millors solucions adaptades a les necessitats que es planteja en matèria de gestió empresarial. És per aquest motiu que hem elaborat uns canvis en la fabricació dels mòduls sectorials per les empreses d’activitats diverses.

Els nostres mòduls sectorials per SAP Business One, SGI Solutions, fan un producte més amigable i fàcil d’implementar. Les nostres aplicacions sectorials ajuden a millorar el rendiment i la productivitat. Aquests mòduls són pel sector de la moda, pel retail, magatzem, producció i molts més.

Gold Partner de SAP, consultoria a Barcelona i Girona

Addicionalment, disposem d’un departament propi de desenvolupament de projectes web i un departament d’infraestructura IT. Gràcies a aquesta organització departamental ens ocupem des de la consultoria del projecte SAP Business One fins a la instal·lació de les infraestructures, així com subministrar i mantenir els servidors i les estacions de treball.

Des de GSP també oferim serveis d’optimització, programació a mida, instal·lació i manteniment de l’aplicació SAP Business One.

Actualment, tenim tres oficines:

  • Una a Barcelona, que es troba a Rambla Catalunya. Rambla és un dels principals carrers de la ciutat on abunden comerços de moda i oficines. En aquest mateix carrer, podem trobar la seu de la Diputació de Barcelona i la seu del Departament d’Economia i Finances. A l’oficina de Barcelona, tenim consultors i personal de suport, per poder oferir un servei més proper als nostres clients de la província.
  • Unes altres dues a Girona. Una oficina està ubicada a Gran Via Jaume I, on trobem l’edifici de Correus. En aquesta oficina tenim el departament de suport i als nostres consultors. L’altra oficina la trobem a Joaquim Vayreda, molt a prop del Palau de Fires de la ciutat a la zona de la Devesa. Aquí trobarem als programadors i als departaments d’administració i de màrqueting.

El nostre equip està compost per més de 40 tècnics qualificats i certificats pels fabricants de SAP Business One. Els nostres treballadors són experts SAP Business One i estan orientats a l’atenció al client, aportant el seu punt de vista professional en cada una de les àrees de la nostra empresa.

Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assesorarem el millor per a la teva empresa

TREBALLA AMB NOSALTRES

A GSP hem format un grup de consultors, programadors i suport apassionats amb SAP Business One i el seu treball. Si vols entrar a formar part d’aquest grup, consulta les nostres ofertes de treball actualment vigents.

SEGUEIX-NOS A LES NOSTRES XARXES!

Totes les nostres notícies, casos d’èxit, esdeveniments, projectes… els publiquem a les nostres xarxes socials. No ho dubtis i segueix-nos en cada una d’elles!

Instagram GSP
Linkedin GSP
Twitter GSP
Youtube GSP

ÚLTIMES NOTÍCIES DE GSP

Contacta’ns!

Truca’ns ara al 902.404.090 o deixa’ns les teves dades i et trucarem

    Los datos personales, facilitados voluntariamente, serán incorporados en un fichero automatizado titularidad de Global Software Partner con la finalidad de atender y gestionar las dudas y las consultas de nuestros consumidores. Aceptando las condiciones generales de nuestra página web, expresadas en el apartado Aviso legal, das tu consentimiento exprés e inequívoco para recibir la respuesta a tu solicitud a la dirección de correo electrónico facilitada. En cualquier momento, podrás ejercitar tus derechos de acceso, rectificando, cancelando y mostrando tu oposición dirigiendo un escrito a la dirección marketing@gsp.es.