Experts amb SAP Business One i el sector de les TIC

A Global Software Partner (GSP), nascuts el 1992, portem més de 25 anys oferint tasques de Consultoria, Optimització, Programació a mida, Instal·lació i Manteniment de l’aplicació SAP Business One.

Tenim presència a Barcelona i a Girona, amb més de 30 tècnics qualificats i certificats pels fabricants els quals representem.

Des de la mateixa fundació de l’empresa, som partners de IBM, tant en serveis xSèries i iSèries, com en ordinadors personals de la gamma Thinkcenter i Lenovo.

L’any 2004, va entrar a formar part de la xarxa de partners de SAP per oferir el nou ERP SAP Business One, dedicat a les petites i mitjanes empreses (PIME).

Des d’aquell moment, hem aconseguit treballar i avançar en la plataforma SAP Business One, amb la fabricació de mòduls personalitzats pel producte. Ens hem adaptat a les noves tecnologies per poder oferir les millors solucions adaptades a les necessitats que es plantegen en matèria de gestió empresarial.

Els nostres mòduls SGI Solutions fan de SAP Business One un producte més amigable i fàcil d’implementar. Les nostres aplicacions sectorials ajuden a millorar el rendiment i la productivitat.

Adiccionalment, disposem d’un departament propi de desenvolupament de projectes Web i de e-Business. Amb els projectes TI, ens ocupem des de la consultoria fins la instal·lació de les infraestructures, així com subministrar i mantenir els servidors i estacions de treball.

SEMPRE INFORMAT

Contacta’ns