L’entrada en vigor de la Zona Única Europea de Pagaments (SEPA), estava prevista pel pròxim 1 de febrer, data en la que tots els bancs i empreses havien d’estar preparats. Enguany, la Comissió Europea ha admès una proposta per allargar el termini i concedir una pròrroga per adaptar-se al SEPA fins a l’1 d’agost del 2014, al considerar que empreses i consumidors encara resten insuficientment informats i que els percentatges d’adaptació/migracions informàtiques dels sistemes cap al nou SEPA encara estaven lluny del 100%.

Tot i que la pròrroga proposada s’estén fins l’1 d’agost del 2014, aquesta ha de ser ratificada per l’Eurocàmera i els Governs abans del proper 1 de febrer. No obstant això, a partir d’aquesta data, qui ho desitgi podrà aplicar ja el sistema SEPA, si bé es continuaran acceptant els pagaments, transferències o rebuts domiciliats, amb el procediment actual.

GSP ha creat una programa adaptant la Norma 19 al format SEPA Estàndard. És totalment gratuït pels qui paguen la Quota de Manteniment. Pot instal·lar-se a tots els clients SAP (versions anteriors a 9.0), Visual i FDS.

Només es facturaran les hores d’instal·lació.

Normativa para SEPA

A GSP estarem encantats d’atendre’l i resoldre els seus dubtes