Avui t’explicarem els motius pels quals invertir en tecnologia SAP pel teu negoci, és una bona idea.

En publicacions anteriors ja vàrem parlar de la importància de transformar una empresa en digital per a millorar la seva manera d’operar i donar-li valor als clients; optimitzant els processos, millorant la seva competitivitat i oferint un valor afegit als client.

Quins són els motius per invertir en SAP Business One?

SAP Business One, és el número 1 en software ERP a nivell mundial. Està dissenyat per a petites empreses i pimes, és una manera assequible de gestionar la teva empresa, des de les vendes i les relacions amb els clients, fins les finances i les operacions. SAP Business One s’ha creat pensant en la flexibilitat, per la facilitat que té accedir-hi des de qualsevol ubicació. A través d’una aplicació mòbil de SAP Business One. A més, a mida que la teva empresa creix, pots personalitzar aquest ERP i ampliar-lo per a satisfer les teves necessitats en constant evolució.

És la única solució integrada que proporciona visibilitat clara de tota l’empresa i un control total sobre tots els aspectes de les seves operacions.

Amb SAP Business One podràs optimitzar els processos del teu negoci, actuaràs basant-te en la informació de manera precisa i podràs impulsar un creixement rentable.

infografia de l'abans i el després de SAP Business One

Converteix el teu negoci en digital amb SAP Business One. Gràcies a la tecnologia i a la qualitat dels seus mòduls s’adapta a les necessitats de qualsevol tipus d’empresa. A més, amb les SGI Solutions, podràs agregar mòduls extres que et permetran obtenir un major rendiment del software de gestió SAP Business One, versió HANA. Treballaràs amb informació a temps real a gran velocitat, fet que es tradueix en una presa de decisions immediata.

Ha arribat el moment de fer la transformació digital del teu negoci amb SAP Business One. Nosaltres t’acompanyem en el procés!

A GSP estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.