Solució SAP pels processos de qualitat

SGI QUALITY és la solució especialment dissenyada per les petites i mitjanes empreses (PIMES) i integrada completament amb SAP Business One. El mòdul de qualitat, SGI QUALITY, està desenvolupada per optimitzar tots els processos de gestió i el control dels processos de qualitat dels productes de la seva empresa, siguin fabricats o comprats a tercers.

Amb els registres de qualitat podrem procedir a realitzar el control i la verificació de la qualitat en els processos de producció i distribució per garantir que els productes finals compleixen amb els estrictes estàndards del client i de la seva empresa.

La seva integració amb SAP Business One permet desenvolupar de forma fàcil, eficaç i ràpida totes les tasques en empreses de diferents dimensions i sigui quin sigui el seu producte.

Amb la Solució SGI QUALITY pot assegurar que els seus productes compleixin amb les expectatives dels seus clients. 

Descarregar PDF

BENEFICIS

  • Assistent de generació de registres de qualitat de forma massiva. 

  • Sistema de gestió i impressió dels certificats d’alliberació amb l’ajuda dels registres de qualitat.
  • Definició de l’estat final del procés de qualitat mitjançant el logotip d’un segell de control.
  • A la fitxa de control de qualitat s’utilitzarà una plantilla per la generació dels registres de qualitat utilitzant els paràmetres i els valors definits en la mateixa fitxa. 
  • Especificació del motiu d’aprovació o rebuig del control de qualitat. 

  • Definició del registre de qualitat AQL (Acceptance Quality Limit)

  • Definir elements de control i pictogrames a un article a partir de les normes de qualitat.
  • Inserció de pictogrames per definir una descripció, una classificació i una imatge. 
  • Llistar tots els registres de qualitat que tenim en el sistema, amb la possibilitat de filtrar per valors i estats, amb el control de registres de qualitat.

  • Els enviaments de mostra a laboratori permeten registrar enviaments de lots al laboratori per realitzar les anàlisis de qualitat.
Trucada GSP

El mòdul SGI QUALITY, la solució de qualitat para la seva empresa, ofereix als seus usuaris la compatibilitat amb una gran varietat de mòduls:

“Per nosaltres el més important, en l’àmbit de qualitat, ha sigut la traçabilitat que hi ha des que es reben les matèries primeres i els materials fins que s’expedeix el producte.”

Lorena Escartín, Departamento de Calidad, Entema

CASOS D’ÈXIT

SEMPRE INFORMAT

Contacta’ns!

Truca’ns ara al 902.404.090 o deixa’ns les teves dades i et trucarem

Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.