Solució SAP pels processos de qualitat

SGI Quality és la solució especialment dissenyada per les petites i mitjanes empreses (PIMES) i integrada completament amb SAP Business One. El software de gestió de qualitat, SGI Quality, està desenvolupat per optimitzar tots els processos de gestió i el control dels processos de qualitat dels productes de la teva empresa, siguin fabricats o comprats a tercers.

Els registres de qualitat garanteixen que els productes finals compleixen amb els estrictes estàndards del client i de la teva empresa.

Controla i verifica la qualitat en la producció i la distribució

La seva integració amb SAP Business One permet desenvolupar de forma fàcil, eficaç i ràpida totes les tasques en empreses de diferents dimensions i sigui quin sigui el teu producte.

Amb el mòdul SGI Quality, el software per la gestió de qualitat, pot assegurar que els teus productes compleixin amb les expectatives dels seus clients. 

Descarregar PDF

BENEFICIS

 • Definir elements de control i pictogrames a un article a partir de les normes de qualitat.
 • Inserció de pictogrames que permeten definir una descripció, una classificació i una imatge. Diferents pictogrames segons classificació.

 • Sistema de gestió i impressió dels certificats d’alliberació amb l’ajuda dels registres.
 • Els enviaments de mostra al laboratori permet registrar enviaments de lots al laboratori per realitzar l’anàlisi de qualitat.
 • Assistent de generació de registres massius.
 • Llistar tots els registres de qualitat del sistema, amb la possibilitat de filtrar per valors i estats.
 • Plantilla pels registres de qualitat de la fitxa de control utilitzant els paràmetres i els valors definits en aquesta.
 • Els controls dels registres de qualitat poden ser estàndard o AQL (Acceptance Quality Limit).
 • Definició de l’estat final del control mitjançant el logotip d’un segell de control aprovat o rebutjat.
 • Especificació del motiu d’aprovació o rebuig del control de qualitat, amb una descripció.
Trucada GSP

El mòdul SGI Quality, el software de gestió de qualitat para la teva empresa, ofereix als seus usuaris la compatibilitat amb una gran varietat de mòduls:

“Per nosaltres el més important, en l’àmbit de qualitat, ha sigut la traçabilitat que hi ha des que es reben les matèries primeres i els materials fins que s’expedeix el producte.”

Lorena Escartín, Departament de Qualitat
Laboratoris Entema

CASOS D’ÈXIT

NOVETATS SGI QUALITY

Contacta’ns!

Truca’ns ara al 902.404.090 o deixa’ns les teves dades i et trucarem

  Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.