Solució SAP per empreses de producció

SGIManufacturing, integrada completament amb SAP Business One, és la solució que permet a les empreses de diferents sectors d’activitat, portar una gestió i organització dels processos de la seva producció, sistemetitzar els processos de qualitat i el desenvolupament dels seus productes.

El módul SGIManufacturing permet la gestió sistematitzada i organitzada dels processos de tranformació d’empreses fabricants. Proporciona agilitat i transparència en la seva activitat global, millorant la qualitat dels productes obtinguts i optimitzant els recursos i les capacitats productives de l’empresa.

Permet l’anàlisi de la viabilitat de fabricació i el desenvolupament de processos

El módul per la producció, SGIManufacturing, permet desenvolupar de forma fàcil, eficaç i ràpida totes les tasques en fàbriques de diverses dimensions i sigui quin sigui el seu objectiu de fabricació. El sistema permet fer front als desafiaments del mercat globalitzat i cada vegada més exigent, ajudant a aconseguir l’éxit empresarial.

Descarregar PDF

BENEFICIS

  • Minimització de les inversiosn de capital i máximització de rendabilitat (ROI).
  • Visibilitat detallada dels problemes de qualitat.

  • Producció dels costos de la inversió de capital.
  • Planifació centralitzada que optimitza recursos i accelera els llançaments.
  • Càlcul continuo de les variables del cicle de treball en curs.
  • Disponibilitat de la informació a tota l’empresa.
  • Augment de la precisió i eficacia de la planificació.
  • Optimització de la logística i un major control de la planificació de compres.
Trucada GSP

Aquesta solució ofereix als seus usuaris una gran varietat de mòduls:

NOVETATS SGI MANUFACTURING

Contacta’ns!

Truca’ns ara al 902.404.090 o deixa’ns les teves dades i et trucarem

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.