Solució SAP per la mobilitat de les empreses

La solució de movilitat és la millor aplicació per la gestió de vendes i pel control comercial, que li permet tancar acords comercials estigui on estigui.

Amb l’aplicació oferim la capacitat de treballar de forma conjunta entre el software de gestió empersarial, SAP Business One, i els diferents punts satél·lits dels comercials que estan fora de l’empresa.

Estimula, controla i augmenta les vendes del departament comercial

Trucada GSP

L’aplicació esta desenvolupada a la Plataforma Integra, plataforma per l’intercanvi d’informació entre l’empresa i els seus efectius móbils.

BENEFICIS

NOVETATS SOFTWARE MOBILITAT

Contacta’ns!

Truca’ns ara al 902.404.090 o deixa’ns les teves dades i et trucarem

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.