Solució SAP per botiga online per distribuïdors

GSP ha desenvolupat solucions d’Ecommerce integrades amb la plataforma SAP Business One: Business-to-Business (B2B) i Business-to-Consumer (B2C).

Amb SGI Ecommerce – B2B podràs augmentar la mobilitat del teu negoci, ja que en ser una eina multi dispositiu, els teus clients podran realitzar les seves compres de forma segura i des de qualsevol dispositiu (ordinadors, tauletes o mòbils) i tu podràs accedir a tota la teva informació en qualsevol moment i lloc.

SGI Ecommerce – B2B aporta múltiples avantatges tant per qui ven com per qui compra. La solució obre un canal de venda en línia per facilitar el treball a fabricants, majoristes i al detall. El sistema permet fer front als desafiaments del mercat globalitzat i cada vegada més exigent, ajudant a aconseguir l’èxit empresarial.

Les Solucions B2B han sabut adaptar-se a les noves necessitats dels usuaris i els proveïdors han implementat millores que fan el procés de gestió encara més fàcil. Vendre i comprar a través d’Internet incrementa cada any i els que no aprofitin  les eines que s’ofereixen en l’àmbit de vendes i promoció, no obtindran bons resultats, especialment amb els nous consumidors.

Amb SGI Ecommerce – B2B podràs facilitar l’anàlisi de dades a temps real, adaptar el producte a les teves necessitats específiques, treballar amb un software permanentment actualitzat… i tot de forma segura!

SEMPRE INFORMAT

Contacta’ns