Solucions sectorials SAP per a PIMES

A Global Software Partner (GSP) som proveeïdors de solucions sectorials SGI per SAP Business One (SSP). Des de GSP hem creat un portal de móduls sectorials, amb Solucions SGI Verticals i Solucions SGI Horitzontals, per la plataforma SAP Business One HANA i SQL.

Les diferents Solucions SGI ofereix un valor afegit als clients, a través de les certificacions i qualificacions obtingudes des de SAP AG. Estan obtingudes quant a Qualitat, Funcionalitat, Històries d’Èxit, Respecte estricte de les Regles de Negoci de SAP i Garantia d’Evolució.

Aquestes acreditacions són el resultat de l’esforç del nostre equip tècnic que tenen com a objectiu oferir un resultat eficient i satisfactori a tots els nostres clients.

El principal objectiu de GSP és que SAP Business One tingui eines per afrontar amb garanties d’èxit qualsevol projecte en els diferents sectors empresarials. A partir de les nostres solucions SGI, desenvolupades pel nostre equip de programadors, podem accedir als diferents mercats sectorials, ja que sense aquestes solucions no seri apossible abarcar aquests projectes.

Els nostres móduls sectorials SGI, tant els verticals com els horitzontals, estan desenvolupats sobre la plataforma tecnològica SAP Business One HANA. Això permet obtenir un major rendiment del software de gestió empresarial SAP Business One, dissenyat per les petites i mitjanes empreses (PIME). En aquest sentit, i gràcies a la tecnologia SAP Business One HANA, és possible treballar amb informació a temps real a una gran velocitat. D’aquesta manera, la presa de decisions és immediata.

La nostra finalitat és la satisfacció dels nostres clients. Ho mostrem dia a dia amb el suport i la garantia dels nostres móduls sectorials SGI per SAP Business One.

Trucada GSP

Solucions pels requeriments del teu sector empresarial

Moda i calçat

Solució SAP per a moda i calçat

La Solució SGI Moda és la més potent de gestió empresarial pel sector tèxtil, calçat i complements, tant per empreses distribuïdores fabricants i majoristes.

Retail

Solució SAP per a retail

La Solució SGI Retail, integrada amb SAP Business One, permet utilitzar un terminal punt de venda, tauleta o PC, per l'explotació d'una botiga pròpia, corner o franquícia.

Ecommerce B2B

Solució SAP per a botiga en línia per distribuïdors

La Solució Ecommerce B2B és una eina flexible que ens permet utilitzar un mitjà electrònic per poder realitzar transaccions comercials de negoci a negoci.

Ecommerce B2C

Solució SAP per a botiga en línia

La Solució Ecommerce B2C és una eina flexible que ens permet dissenyar llocs web amb estil i personalitzables pels nostres clients.

Magatzem - SGA

Solució SAP per a magatzem

La Solució SGI Warehouse controla les operacions del dia a dia del magatzem, pel que fa a picking, enviaments i inventari per SAP Business One.

Producció

Solució SAP per a producció

La Solució SGI Manufacturing permet a empreses de diferents sectors portar una gestió de la seva producció i el desenvolupament dels seus productes.

Qualitat

Solució SAP per a qualitat

La Solució SGI Quality optimitza tots els processos de gestió i control dels processos de controls de qualitat dels seus productes, siguin fabricats o comprats a tercers.

Mobilitat

Solució SAP per a mobilitat

La solució de mobilitat, desenvolupada sobre SAP Business One, permet la gestió i el control de les àrees de la seva organització i satisfà les necessitats del transport i la logística.

Projectes

Solució SAP per a projecte

La solució SGI Project permet la gestió de projectes i contractes per donar resposta a les necessitats de gestió integral en empreses que siguin models d'excel·lència en el desenvolupament de les seves activitats.

Tresoreria

Solució SAP per a tresoreria

La solució KAT Treasury, desenvolupada sobre SAP Business One, permet el desenvolupament que incorpora qualsevol altre necessitat actual o futura per la gestió de la seva tresoreria i comptabilitat relacionada.

NOVETATS SGI SOLUTIONS

Contacta’ns!

Truca’ns ara al 902.404.090 o deixa’ns les teves dades i et trucarem

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.