Inicio » Mòduls per a SAP Business One » Software Gestió de Qualitat

SGI Quality,  el Software per a la gestió de la Qualitat

El Software per a la gestió de qualitat

El Software per a la gestió de la qualitat, SGI Quality, integrat en SAP Business One, permet a les empreses optimitzar els processos de gestió i el control dels processos de qualitat als seus productes, ja siguin fabricats o comprats a tercers.

Els registres de qualitat permeten realitzar el control i la verificació de la qualitat en els processos de producció i distribució per a garantir que els productes finals compleixin amb els estrictes estàndards del client i de l’empresa.

La seva integració amb SAP Business One permet desenvolupar de manera fàcil, eficaç i ràpida totes les tasques en empreses de diverses dimensions, sigui com sigui el producte.

Amb la Solució SGI Quality podràs assegurar que els teus productes compleixen amb les expectatives dels seus clients.

Software Gestió de qualitat

Controla i verifica la qualitat en la producció i distribució.

entema laboratorios

Per a nosaltres el més important, en l’àmbit de la qualitat, ha sigut la traçabilitat que hi ha des de que es reben les matèries primeres i els materials, fins que s’expedeix el producte.

Lorena Escartín, Departament de Qualitat de Laboratorios Entema
general galvànica gironina

El sistema de planificació i la gestió de la producció ens ha facilitat el nostre treball diari i ens ha ajudat a agilitzar els processos. El mòdul SGI Quality pel control de la qualitat dels nostres productes s’ha ajustat exactament a les exigències de control dels nostres clients.

Imma Vazquez, Responsable de Producció de General Galvànica Gironina

Característiques per a la gestió de la Qualitat SGI Quality

 • Definir elements de control i pictogrames a un article a partir de les normes de qualitat.

 • Inserció de pictogrames que permeten definir una descripció, una classificació i una imatge. Diferents pictogrames segons classificació.

 • Els enviaments de mostra al laboratori permet registrar enviaments de lots al laboratori per realitzar l’anàlisi de qualitat.

 • Sistema de gestió i impressió dels certificats d’alliberació amb l’ajuda dels registres.

 • Assistent de generació de registres massius.

 • En la fitxa de control de qualitat s’utilitzarà una plantilla per a la generació dels registres de qualitat utilitzant els paràmetres i valors definits en aquesta.

 • Llistar tots els registres de qualitat que tenim en el sistema, amb la possibilitat de filtrar per valors i estats, amb el control de registres de qualitat.

 • Els documents de màrqueting, els documents d’inventari (trasllats, entrades de mercaderies i sortides de mercaderies) i els documents de producció (ordres de fabricació, rebuts de producció i emissions per a la producció) estan enllaçats amb SGI Quality.

 • Aplicació adaptable amb altres mòduls SGI Solutions per a SAP Business One.

Aquesta solució de software de gestió de qualitat es pot integrar amb una gran varietat de mòduls

Sol·licita una demostració de SGI Quality

Últims articles sobre SGI Quality

Posa’t en contacte amb nosaltres

Deixa’ns les teves dades al formulari i ens posarem en contacte amb tu.

  En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

  Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.