Inicio » Mòduls per a SAP Business One » Software de Gestió de Projectes

SGI Project,  el Software per a Projectes

El Software per a la gestió de projectes

El Software SGI Project, integrat en SAP Business One, permet la gestió eficaç de projectes i contractes per a donar resposta a les necessitats de gestió integral en empreses que segueixen models d’excel·lència en el desenvolupament de les seves activitats.

Aquest programari permet ampliar les possibilitats que ofereix SAP Business One en la creació i desenvolupament de projectes i contractes amb la finalitat d’adaptar-se a cada empresa.

La integració amb SAP Business One permet assegurar la integritat de les dades i amb això la versemblança en la informació que s’obté en relació al seguiment de les tècniques i metodologies utilitzades.

El Software per a la gestió de projectes

Característiques Software per a la gestió de projectes

 • Gestor de treball i captura de temps que permet la recollida de dades de les activitats amb la finalitat d’obtenir la informació de manera ràpida i fiable.

 • Sistema d’administració d’arxius que permet l’adjunció de documents de màrqueting, factures de compres i arxius en el mateix projecte.

 • Actualització de preus per conceptes de servei, previsió d’ordres de treball, creació de comandes per fase…

 • Avaluació del servei amb propietats avançades, amb utilitats per a l’avaluació dels costos i el control de les desviacions.

 • Càlcul continu de les variables del cicle de treball en curs (equip assignat, costos associats, compte financer del projecte realitzat…).

 • Control de traçabilitat del servei, determinació del punt en què es troba el treball en curs.

 • Control de traçabilitat del servei, determinació del punt en què és troba el treball en curs.

 • Funcionalitats de planificació de càlcul de necessitats per persona, temps i calendaris.

 • Consultes de l’estat del projecte i els temps totals per fase, amb el corresponent control de desviacions en temps real i pressupost.

 • Gestió d’expedicions en facturació de serveis (hores i despeses), creació de documents de màrqueting relacionats amb la impressió de l’albarà de lliurament i tancament del producte.

 • Integració Crystal Reports: documents i extractes d’operacions, així com
  relacions de calendaris laborals, màquines, operaris i respectius rendiments. Anàlisi del negoci a partir d’informes preconfigurables tant en contingut com en format.

 • Business Intelligence: múltiples tipus d’informes diferents preconfigurados per a l’anàlisi dels processos productius. Així mateix el sistema està dotat d’eines per a la creació d’altres tipus d’informes.

 • Generació automàtica d’informes, integració amb correu electrònic: notificacions via correu electrònic d’accions i tasques assignades, gestió de pressupostos dividits per tasques i fases, facturació, despeses personals…

Sol·licita una demostració de SGI Project

Últims articles sobre SGI Project

 • GSP, Padrí del DBanyoles ‘22

GSP, Padrí del DBanyoles ‘22

setembre 19th, 2022|

L’Estany de Banyoles va acollir el Campionat Europeu de Nacions de Dragon Boat que s’hauria d’haver celebrat a Kiev [...]

Posa’t en contacte amb nosaltres

Deixa’ns les teves dades al formulari i ens posarem en contacte amb tu.

  Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.