Inicio » Mòduls per a SAP Business One » Software de Gestió Mobilitat

SGI Mobility,  el Software per a Mobilitat

El Software de mobilitat per a SAP

El Software de mobilitat, SGI Mobility, integrat en SAP Business One, és la millor aplicació de programari de mobilitat empresarial per a la gestió de vendes i control comercial. Amb aquesta solució podràs tancar acords comercials estiguis on estiguis.

Aquest software ofereix la capacitat de treballar de manera conjunta amb el ERP, SAP Business One i els diferents punts satèl·lits dels comercials que estan fora de l’empresa.

El Software de mobilitat per a sap

El Software de Mobilitat per a SAP Business One, SGI Mobility, estimula, controla i augmenta les vendes del Departament Comercial

L’aplicació esta desenvolupada a la Plataforma Integra, plataforma per l’intercanvi d’informació entre l’empresa i els seus efectius mòbils.

Beneficis del Software per a Mobilitat, SGI Mobility

Sol·licita una demostració de SGI Mobility

Últims articles sobre SGI Mobility

Posa’t en contacte amb nosaltres

Deixa’ns les teves dades al formulari i ens posarem en contacte amb tu.

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.