SGI Mobility,  el Software per a Mobilitat

El Software de mobilitat per a SAP

El Software de mobilitat, SGI Mobility, integrat en SAP Business One, és la millor aplicació de programari de mobilitat empresarial per a la gestió de vendes i control comercial. Amb aquesta solució podràs tancar acords comercials estiguis on estiguis.

Aquest software ofereix la capacitat de treballar de manera conjunta amb el ERP, SAP Business One i els diferents punts satèl·lits dels comercials que estan fora de l’empresa.

El Software de mobilitat per a sap

El Software de Mobilitat per a SAP Business One, SGI Mobility, estimula, controla i augmenta les vendes del Departament Comercial

L’aplicació esta desenvolupada a la Plataforma Integra, plataforma per l’intercanvi d’informació entre l’empresa i els seus efectius mòbils.

Beneficis del Software per a Mobilitat, SGI Mobility

Sol·licita una demostració de SGI Mobility

Últims articles sobre SGI Mobility

Posa’t en contacte amb nosaltres

Deixa’ns les teves dades al formulari i ens posarem en contacte amb tu.

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.