Inicio » Mòduls per a SAP Business One

SGI SOLUTIONS, els Mòduls per a SAP Business One

Els Mòduls SAP Business One per a pimes

Els Mòduls per a SAP Business One, SGI Solutions, s’han desenvolupat gràcies a la nostra experiència empresarial en cadascun dels sectors. Aquests, estan desenvolupats sobre la plataforma tecnològica SAP Business One HANA, SQL i Cloud; i permeten obtenir un major rendiment del ERP.
Certificats i Qualificats per SAP, ofereixen un valor afegit quant a garantia d’evolució, qualitat i funcionalitat.

Les SGI Solutions donen resposta a les empreses que necessiten una eina de gestió especialitzada en el seu sector empresarial, amb un cost assequible i una implantació ràpida i senzilla. Sense aquests Mòduls seria impossible abastar uns certs sectors de negoci amb garanties d’èxit.

Últims articles sobre les SGI Solutions

Posa’t en contacte amb nosaltres

Deixa’ns les teves dades al formulari i ens posarem en contacte amb tu.

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.