A GSP hem desenvolupat diverses solucions que s’adapten a cada sector empresarial per poder cobrir les principals necessitats. Una solució desenvolupada pels nostres programadors i molt introduida en el mercat és la solució SGI Retail per SAP. datàfon

Avui us presentem les noves funcionalitats incorporades en la solució SGI Retail per SAP Business One. Els nous beneficis que aportem avui són sobre SGI Retail Datàfon.

Via de Pagament

La solució SGI Retail permet diverses formes d’integrar un pagament. Aquestes formes són en efectiu, un xec, la targeta de crèdit i en transferència bancària.

A partir d’aquí, el TPV de la solució SGI Retail suporta treballar amb datàfon mitjançant la plataforma SIPAY.

Llavors, les tasques que es poden realitzar amb el datàfon són la venda, el retornament d’una venda realitzada amb datàfon, el pagament i la consulta de totals.

Una de les principals funcionalitats és que es pot indicar el datàfon associat a una via de pagament. D’aquesta forma es poden utilitzar diferents datàfons a la vegada. De la mateixa manera, ens permet definir els paràmetres necessaris de cada datàfon en el TPV.

Pantalla Datàfon

Elecció del Datàfon

SGI Retail Datàfon

Per una altra part, el SGI Retail Datàfon permet realitzar la devolució de documents realitzats en altres botigues mitjançant datàfon. D’aquesta forma es vincula amb el número d’operació de VISA original.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.