De forma automàtica es calculen els cupons de redempció i s’imprimeixen per la mateixa via que els tickets de compra, sense intervenció del venedor.

L’aspecte d’un cupó de redempció és:

Cupons Redempció

Aplicació de Cupons Promocionals de Redempció

Al moment de cobrar un document serà possible fer ús d’un cupó promocional de redempció, el qual aplicarà l’oferta final sobre el document i obtindrà el descompte segons paràmetres.

Els cupons de redempció es llegiran pel seu codi de barras en la finestra d’introducció de cupons:

Cupons redenció lectura

El sistema controlarà el moment de llegir un cupó que aquest no hagi estat utilitzat (en aquesta o altre botiga) y que sigui compatible amb altres cupons llegits.

Cupons redenció comprovació

Per a l’exemple mostrat en la imatge, s’ha aplicat un cupó que genera un 15% de descompte sobre la compra essent aplicable i generant un benefici de 29,70€. Al ser més avantatjós que els 5€ de l’altre cupó, el de 5€ serà NO aplicable pel sistema i no el tindrà en compte. El client podría utilitzar-lo en una altre compra si es segueixen complint les condicions.

Una vegada aplicats els cupons, en la finestra de cobrament es restarà del total del document la quantitat calculada en els cupons:

Cupons redenció cobrament

Després de completar el procés de pagament del document, en el ticket que s’imprimirà sortiran reflectits els cupons de redempció admesos i aplicats de forma prorratejada segons les bases de cada IVA del document.

En el seguent exemple es pot observar com al total brut del document se li resta la quantitat calculada pel cupó de redempció. Junt amb el text del cupó aplicat, apareix el codi de cupó.

En el desglosament d’impostos al peu del document, estarà calculat el prorrateig del cupó segons les bases imposables per a cada impost.

Cupons Redempció Tiquet

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.