A través del document de màrqueting podem accedir als visors d’enviament. Una vegada ubicats en el document, podem realitzar l’enviament amb el botó dret i seleccionar del menú contextual l’opció “Enviar a AEAT”.

Enviament des del document de màrqueting

Visors SII

A partir del document de màrqueting també podem accedir al llistat de respostes de l’AEAT. Una vegada ubicats els documents, haurem de visualitzar el botó dret i seleccionar del menú contextual l’opció “SII Log d’eviaments”.

Visor de resposta d’AEAT

Visors AEAT SII
Visors

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.