A partir d’ara es podrà indicar on es troba el nom del client o proveïdor que volem enviar a Hisenda. En la següent imatge es poden veure les diverses possibilitats:

Paràmetres SII: Indicar Nom

Els paràmetres poden tenir un dels següents valors:

  • Nom IC en el document de màrqueting → s’enviarà a Hisenda amb el nom que apareix a la casella de Nom a la Factura.

Paràmetres SII
  • Nom de la direcció de facturació documento de màrqueting → s’enviarà a Hisenda amb el nom que apareix a la casella de Destinatari de la factura a la Factura.

Paràmetres SII: Direcció
  • Nom de IC en el Maestre de ICs → s’enviarà a Hisenda amb el nom que apareix a la casella de Nombre a les Dades mestres interlocutor comercial.

Paràmetres SII: Dades mestre
  • Nom estranger de IC en el Maestro de ICs → s’enviarà a Hisenda amb el nom que apareix a la casella de Nombre estranger a Dades mestres interlocutor comercial.

Paràmetres SII: Dades mestre estranger
  • Alias del IC en el Maestro de ICs → s’enviarà a Hisenda amb el nom que apareix a la casella de Nombre alias a Datos maestros interlocutor comercial.

Paràmetres SII: Dades mestre alies

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.