Amb l’informe d’estat general podrem llistar en l’àmbit de model-variant-color fins a 16 ítems per defecte que recullin informació de totes les àrees de Vendes, Compres i Producció.

En el formulari podrem definir una sèrie de filtres estàndard i opcions:

  • Selecció de dades de l’informe.

  • Veure línies amb total 0: Si marquem aquest camp i un model no té comandes de vendes relacionades, es visualitzarà la fila “PEDIDO”, en cas contrari no es veurà aquesta fila.

  • Selecció de magatzems: el filtre de magatzems únicament actua amb les consultes d’estoc.

  • Filtre de models.

  • Filtre de documents de màrqueting: Podrem filtrar per temporada i per rang de dates, addicionalment tindrem fins a 4 camps d’usuaris de la capçalera de documents de màrqueting per filtrar.

A la capçalera de l’informe, allistaran els valors filtrats en el formulari de filtres.

Informe estat general
Formulari Informe Estat General

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.