S’ha implantat una gestió de despeses a SGI Moda, aquesta permet calcular de forma automàtica els preus de les llistes de preus dels models de SGI Moda. automatització tarifes

En el mestre de models i pestanya ‘Llistes de Preus’ tindrem a l’esquerra la llista de Preus i a la dreta la llista de Despeses, automàticament, al modificar el valor d’una despesa es recalculen els preus de les llistes de preus dels Models.

Veure Video aquí

Automatització de tarifes

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Política de Privacitat – Condicions de GSP.
I Accept

Plantilla de Despeses

Automatització tarifes: Plantilla Despeses

Despeses SGI MODA – Definició

Automatització Tarifes: Definició Despeses

Relació Llistes Preus – Despeses

Automatització Tarifes: Llista de preus

A GSP estarem encantats d’atendre’l i resoldre els seus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.