Sovint, el primer pas en un pla de transformació digital més ampli és començar per la mobilitat comercial. Aquesta mobilitat ofereix l’ús d’aplicacions i dispositius mòbils per millorar la relació empresarial amb els clients.

Encara que, ull!,  no hi ha perquè fer-ho tot a la vegada, no sempre és pràctic. És probable que el teu cas prefereixis una adopció gradual o prendre’t el teu temps i aprendre a utilitzar la tecnologia abans d’implementar-la.

Segons un estudi realitzat per LNS Research, la utilització dels dispositius mòbils ajuda a prendre decisions i afavoreix el rendiment. Així com ser un gran potencial per permetre nivells d’interacció sense precedents entre els treballadors tradicionalment desconnectats en ubicacions remotes.

Si estàs pensant en formes de digitalitzar el teu negoci, el software de mobilitat és un bon inici: podràs generar un gran impacte amb un esforç relativament baix. 

És per això que, aquestes són 3 formes de millorar els teus processos i operacions afavorint la mobilitat comercial.

Podràs deixar el paper per sempre gràcies a la mobilitat comercial

Per a començar, el paper és lent. Inclòs el simple fet d’emmagatzemar paper, imprimir i arxivar, és molt més lent que emmagatzemar arxius digitals.

A més a més, el digital és més respectuós amb el medi ambient, una preocupació en els escenaris corporatius, especialment quan es tracta de molts arxius.

També és important senyalar que el paper es pot fer malbé amb més facilitat que els arxius digitals. I si estàs emmagatzemant arxius en el núvol o en el teu propi servidor, les teves dades estan més accessibles que els arxius en paper.

En definitiva, pensa per un moment en el paper que encara utilitza la teva empresa. Imagina si poguessis digitalitzar tots aquests papers i fer-los accessibles des de dispositius mòbils. No seria una forma de fer les coses amb més qualitat, afavorint la gestió de l’inventari i els processos logístics?

Treballa de forma més eficient la mobilitat del comercial

Les empreses que no s’adapten o que es queden endarrere en els grans canvis, acaben patint les conseqüències: perden clients i contractes, realitzen les seves tasques de forma més lenta i veuen volar potencials ingressos.

En aquest cas, la mobilitat t’ajuda a accelerar els teus processos comercials, a més d’ajudar-te a adaptar-te més ràpidament al canvi.

Imagina, per exemple, què estàs realitzant una trucada de vendes. Si tens al teu abast un dispositiu que et permet realitzar tasques com la consulta de l’inventari o la generació de comandes sobre la marxa, és més improbable que perdis aquesta venda.

No obstant, si has d’esperar a arribar a l’oficina per poder connectar-te a les aplicacions que et permet realitzar aquestes tasques, el moment de la venda pot haver passat.

Millora la qualitat de les teves dades

Per què la qualitat de les dades de l’empresa no serveix per prendre decisions? Pot haver molt motius, però el més probable és que sigui degut a l’error humà.

Després de tot, som persones i no sempre prestem tota la nostra atenció a les tasques que tenim entre mans.

La mobilitat pot ajudar a reduir l’error humà. Per què?

En introduir la informació immediatament, quan encara està fresca a la memòria, es redueix la probabilitat d’equivocar-se, de forma que les dades són més fiables que quan tirem de notes presses a mà o directament, de records de conversacions.

Definitivament, la mobilitat pot reduir els errors causats pels humans i ajudar-te a prendre millors decisions. El que esta clar és que no eliminarà completament als humans del procés de recopilació de dades.

En conclusió, aquestes són només tres de les moltes maneres que tens de millorar les teves operacions comercials dotant als teus treballadors de solucions de mobilitat.

Si vols conèixer més, posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.