La migració de dades del teu antic sistema-ERP planteja una serie de consideracions importants a tenir en compte. Prendre les decisions correctes durant la migració pot simplificar el projecte y garantir l’èxit.

La teva decisió d’evolucionar a SAP Business One es veu frendada per por a la migració de dades del teu actual ERP?

Estàs treballant amb AS/400, UNIX o algún sistema propietari? Desitges canviar/migrar les teves Solucions ERP (Sage, A3, Microsoft,..) a SAP Business One? La nostra experiència certifica les garanties d’èxit per al teu projecte / empresa.

Durant el procés de migració de dades de diferents fonts a SAP Business One dissenyem una estratègia acord amb les necessitats i utilitzem procediments i planellas provades. Tenim en compte la tipologia de dades i escenaris, les eines de SAP disponibles per a la migració, i sobre tot tenim que dir quines dades extreure, ja que possiblement ens interessin artícles descatalogats o client ssense moviment des de fa anys.

Per tal d’evitar problemes i garantir l’èxit, el projecte de migració de dades ha de seguir un procediment provat: 

  • Identificar les fonts de dades.
  • Extracció de dades. En un sistema compatible com Excel, SQL, CSV.
  • Revisió de dades. Anem a traspassar totes les dades o només les necessàries?
  • Carregar en el sistema SAP i verificació.

A GSP hem realitzat amb èxit cents de projectes de migració de dades a SAP Business One, molts en entorns complexos com els de la plataforma IBM AS/400.

IBM AS/400 és un bon exemple de font de dades heretada, i els experts que són capaços d’extreure dades d’aquests sistemes i realitzar integracions estan molt cercats.

Explica’ns quin és el teu entorn actual i t’ajudarem a migrar a SAP Business One sense perdre els teves dades

Migra les teves dades i evoluciona a la transformació digital

Migra les Dades i Evoluciona a una Transformació Digital!

La migració de dades és un procés clau i de gran importància per a la implementació d’un ERP. És el moment en el que tens que assegurar-te no perdre la teva informació – dades, l’historial de la teva empresa i avançar en les teves operacions cap a un escenari amb dades necessàries i de valor únic.

SAP Business One és l’ERP creat per a les empreses que desitgen avançar cap a una Transformació Digital i un creixement del seu negoci. SAP Business One t’obre el camí cap a una empresa més rendible i productiva.

En el document adjunt trobaràs tot el necessari per a gestionar la teva empresa amb una Solució ERP Integral i Digitalitzada.

Descarregar PDF

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.