La migració de dades del teu antic sistema-ERP planteja una serie de consideracions importants a tenir en compte. Prendre les decisions correctes durant la migració pot simplificar el projecte y garantir l’èxit.

La teva decisió d’evolucionar a SAP Business One es veu frendada per por a la migració de dades del teu actual ERP?

Estàs treballant amb AS/400, UNIX o algún sistema propietari? Desitges canviar/migrar les teves Solucions ERP (Sage, A3, Microsoft,..) a SAP Business One? La nostra experiència certifica les garanties d’èxit per al teu projecte / empresa.

Durant el procés de migració de dades de diferents fonts a SAP Business One dissenyem una estratègia acord amb les necessitats i utilitzem procediments i planellas provades. Tenim en compte la tipologia de dades i escenaris, les eines de SAP disponibles per a la migració, i sobre tot tenim que dir quines dades extreure, ja que possiblement ens interessin artícles descatalogats o client ssense moviment des de fa anys.

Per tal d’evitar problemes i garantir l’èxit, el projecte de migració de dades ha de seguir un procediment provat: 

  • Identificar les fonts de dades.
  • Extracció de dades. En un sistema compatible com Excel, SQL, CSV.
  • Revisió de dades. Anem a traspassar totes les dades o només les necessàries?
  • Carregar en el sistema SAP i verificació.

A GSP hem realitzat amb èxit cents de projectes de migració de dades a SAP Business One, molts en entorns complexos com els de la plataforma IBM AS/400.

IBM AS/400 és un bon exemple de font de dades heretada, i els experts que són capaços d’extreure dades d’aquests sistemes i realitzar integracions estan molt cercats.

Explica’ns quin és el teu entorn actual i t’ajudarem a migrar a SAP Business One sense perdre els teves dades

Migra les teves dades i evoluciona a la transformació digital

Migra les Dades i Evoluciona a una Transformació Digital!

La migració de dades és un procés clau i de gran importància per a la implementació d’un ERP. És el moment en el que tens que assegurar-te no perdre la teva informació – dades, l’historial de la teva empresa i avançar en les teves operacions cap a un escenari amb dades necessàries i de valor únic.

SAP Business One és l’ERP creat per a les empreses que desitgen avançar cap a una Transformació Digital i un creixement del seu negoci. SAP Business One t’obre el camí cap a una empresa més rendible i productiva.

En el document adjunt trobaràs tot el necessari per a gestionar la teva empresa amb una Solució ERP Integral i Digitalitzada.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.