En l’article d’avui parlem de la importància de l’externalització de la logística en empreses tèxtils.

Amb la deslocalització de la producció tèxtil cap a altres països que tenen una obra de mà molt més econòmica, les empreses han buscat noves maneres de millorar l’eficiència dels seus processos i reduir els costos; és per això que moltes empreses del sector tèxtil han optat per l’externalització de molts dels seus serveis, com pot ser la logística, el disseny o la fabricació, entre d’altres.

Aquest any està marcat per l’externalització de la logística en el sector tèxtil. Cada vegada són més les empreses que externalització de la logística en el sector tèxtil. Cada vegada més són les empreses que externalitzen aquest servei a un proveïdor extern especialitzat que s’encarrega, en molts casos, a més de l’emmagatzematge, de complir amb l’estratègia d’omnicanalitat marcada per l’empresa (com podria ser la preparació de comandes i enviament als clients). És així, com s’han creat aquests microhubs logístics, que s’encarreguen de satisfer la preparació de comandes dels clients de l’empresa tèxtil.

És important que com empresa comptem amb un ERP connectat a magatzems externs, per a així poder optimitzar tots els processos que intervenen, com, per exemple, entre ells, la preparació de les comandes de l’ecommerce o Marketplace; a més de tenir una visió i dades reals de l’estoc del que disposa el magatzem extern.

Cal destacar que és important que el proveïdor logístic que triem estigui a prop de la planta o plantes de fabricació tèxtil, d’aquesta manera serà molt més fàcil el control i la gestió de la producció.

Amb el desenvolupament de SGI Communicator per a SAP Business One, donem resposta a totes aquelles empreses del sector tèxtil que necessiten tenir integrat el seu ERP amb els diferents magatzems externs amb els que treballen, per tal de tenir un control de l’estoc real i evitar possibles errors.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.