En els últims anys, les empreses han hagut d’incrementar els processos de qualitat dins de la seva cadena de fabricació i/o distribució per l’exigència dels consumidors.

Es defineix com control de qualitat el conjunt d’eines, mecanismes o accions que s’utilitzen per a identificar els possibles errors o tares en un producte o servei, en els processos de producció i distribució per a garantir que es compleixin els estàndards de qualitat del client i l’empresa. Aquest control de qualitat ajuda a millorar i perfeccionar la qualitat del producte pel consumidor final.

Els controls de qualitat en els que no s’utilitza la tecnologia solen ser llargs i lents i, es fa ús de formularis, Fulls Excel o programes específics per a realitzar el control de qualitat. Els controls de qualitat “manuals” solen estar desvinculats de l’ERP per la qual cosa és difícil aprofitar el màxim rendiment i eficiència d’aquest.

És una bona opció fer ús de les noves tecnologies pel control de la qualitat, ja que ofereixen una visió àmplia dels agents i la funció que cada un exerceix en el procés de producció; a més d’impulsar la productivitat.

Tenir un software específic de qualitat, marca la diferència entre una empresa i una altra; ja que es poden detectar els errors i solucionar-los, buscant l’excel·lència i satisfacció del client.

És possible configurar i establir en l’ERP, els estàndards de qualitat que es volen donar, a més d’afegir les diferents regulacions segons el sector que sigui, com poden ser les certificacions ISO o UNE.

A GSP, som experts en Software de Gestió Empresarial SAP Business One i desenvolupadors de solucions sectorials. Disposem d’una amplia oferta de solucions que donen resposta a les necessitats i problemàtiques de cada un dels sectors empresarials.

Amb la nostra solució SGI Quality, integrada en l’ERP SAP Business One, podràs controlar tots els processos de qualitat de la teva empresa des del mateix software sense haver de consultar la informació a dos o tres llocs diferents. A més, augmentaràs la productivitat i la qualitat de la producció, gràcies a procediments innovadors que busquen el compliment dels estàndards de qualitat de l’empresa.

Si vols que t’ajudem a optimizar el teu control de qualitat, contacta’ns

No et perdis la propera Webinar!

Webinar: Retos actuales del sector Farma-Cosmético

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.