Quines seran les tendències tecnològiques més importants d’aquest 2022? Durant els últims anys, la indústria tecnològica ha sofert múltiples transformacions i innovacions, algunes han tingut èxit i altres s’han quedat pel camí…

Aquestes són algunes de les tendències tecnològiques d’aquest any:

Els sistemes autònoms: Són sistemes físics o de software d’autogestió que aprenent del seu entorn i modificant els seus propis algoritmes poden adaptar-se a les condicions del camp, de la mateixa manera que els humans. Aquest serà comú en robots, drons o màquines de fabricació.

La hiperautomatització: Consistent en incrementar la automatització dels processos introduint la Intel·ligència Artificial (AI), l’aprenentatge automàtic (ML) i l’automatització robòtica de processos (RPA).

L’experiència Total (TX): Conecta la multiexperiència amb l’experiència de client (CX), empleat (EX) i usuari (UX). Pretén donar una major confiança i satisfacció als clients i empleats.

La impressió 3D: Aquesta impressió serà una revolució en la fabricació, ja que serà una oportunitat per a fabricar elements que serien més costosos de fabricar amb el mètode tradicional. A més, ofereix la possibilitat de poder imprimir en 3D individualment a les llars, comprant els dissenys i la impressora 3D.

El Big Data: Té i tindrà un gran potencial per a millorar moltes decisions basades en les dades.

El Data Analysis: És el procés mitjançant el qual s’analitzen les dades crues amb l’objectiu de respondre preguntes i arribar a conclusions pràctiques que recolzin en la presa de decisions d’una organització.

La Intel·ligència Artificial (AI): Aquesta és l’habilitat que tenen les màquines de tenir les mateixes capacitats que els éssers humans, com poden ser el raonament, l’aprenentatge, la planificació i la creativitat.

El Blockchain: És un conjunt de tecnologies amb registre únic, consensuat i distribuït en diversos nodes d’una xarxa que compleix les funcions d’un registre públic en les operacions digitals, ja que permet identificar a les persones i dispositius de manera única i emmagatzemar aquesta informació.

FinTech: És una tecnologia mitjançant la qual les empreses utilitzen la tecnologia per a oferir serveis financers de manera intel·ligent, àgil, còmode i confiable.

Advanced Manufacturing o Industria 4.0: Fa referència al nou model de negoci en el que s’utilitza la tecnologia avançada o innovadora per a millorar productes o processos.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.