Quines seran les tendències tecnològiques més importants d’aquest 2022? Durant els últims anys, la indústria tecnològica ha sofert múltiples transformacions i innovacions, algunes han tingut èxit i altres s’han quedat pel camí…

Aquestes són algunes de les tendències tecnològiques d’aquest any:

Els sistemes autònoms: Són sistemes físics o de software d’autogestió que aprenent del seu entorn i modificant els seus propis algoritmes poden adaptar-se a les condicions del camp, de la mateixa manera que els humans. Aquest serà comú en robots, drons o màquines de fabricació.

La hiperautomatització: Consistent en incrementar la automatització dels processos introduint la Intel·ligència Artificial (AI), l’aprenentatge automàtic (ML) i l’automatització robòtica de processos (RPA).

L’experiència Total (TX): Conecta la multiexperiència amb l’experiència de client (CX), empleat (EX) i usuari (UX). Pretén donar una major confiança i satisfacció als clients i empleats.

La impressió 3D: Aquesta impressió serà una revolució en la fabricació, ja que serà una oportunitat per a fabricar elements que serien més costosos de fabricar amb el mètode tradicional. A més, ofereix la possibilitat de poder imprimir en 3D individualment a les llars, comprant els dissenys i la impressora 3D.

El Big Data: Té i tindrà un gran potencial per a millorar moltes decisions basades en les dades.

El Data Analysis: És el procés mitjançant el qual s’analitzen les dades crues amb l’objectiu de respondre preguntes i arribar a conclusions pràctiques que recolzin en la presa de decisions d’una organització.

La Intel·ligència Artificial (AI): Aquesta és l’habilitat que tenen les màquines de tenir les mateixes capacitats que els éssers humans, com poden ser el raonament, l’aprenentatge, la planificació i la creativitat.

El Blockchain: És un conjunt de tecnologies amb registre únic, consensuat i distribuït en diversos nodes d’una xarxa que compleix les funcions d’un registre públic en les operacions digitals, ja que permet identificar a les persones i dispositius de manera única i emmagatzemar aquesta informació.

FinTech: És una tecnologia mitjançant la qual les empreses utilitzen la tecnologia per a oferir serveis financers de manera intel·ligent, àgil, còmode i confiable.

Advanced Manufacturing o Industria 4.0: Fa referència al nou model de negoci en el que s’utilitza la tecnologia avançada o innovadora per a millorar productes o processos.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.