A l’article d’avui parlarem sobre les solucions verticals SGI Solutions.

Quan parlem de solucions verticals ens referim al software que està dirigit a satisfer les necessitats d’un sector de negoci concret.

Les solucions verticals SGI Solutions estan desenvolupades sobre la plataforma tecnològica SAP HANA, SQL i Cloud. Tenen com a objectiu donar resposta a les empreses que necessiten una eina de gestió especialitzada en el seu sector empresarial.aquestes solucions ens permeten abastar sectors específics diversos:

  • SGI Moda. És la solució SAP per a la gestió del sector tèxtil, calçat i complements. Contempla la fabricació i distribució.
  • SGI Retail. És la solució SAP que permet gestionar la venda de qualsevol producte, sigui quin sigui el seu sector. Cobreix totes les necessitats del teu negoci del tipus que sigui, punt de venda propi, franquícies o corners.
  • SGI Ecommerce B2B/B2C. És la solució SAP per a la venda online del sector professional -B2B- (fabricants, distribuïdors i majoristes) i venda online a client final -B2C-.
  • SGI Omnichannel. És la solució SAP que permet la connexió omnicanal. Permet a les petites i mitjanes empreses vendre el seu producte a través de les plataformes Marketplace.
  • SGI SGA/WMS. És la solució SAP per a la gestió avançada de magatzems i equips d’operaris.

Necessites un AddOn per a un sector específic? Segur que a les SGI Solutions, trobes la solució que necessites.

Si necessites més informació pots escriure’ns al formulari de contacte de sota.

Vols ampliar la informació de les solucions verticals? Inscriu-te a la propera Webinar!

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.