A l’article d’avui parlarem sobre les solucions verticals SGI Solutions.

Quan parlem de solucions verticals ens referim al software que està dirigit a satisfer les necessitats d’un sector de negoci concret.

Les solucions verticals SGI Solutions estan desenvolupades sobre la plataforma tecnològica SAP HANA, SQL i Cloud. Tenen com a objectiu donar resposta a les empreses que necessiten una eina de gestió especialitzada en el seu sector empresarial.aquestes solucions ens permeten abastar sectors específics diversos:

  • SGI Moda. És la solució SAP per a la gestió del sector tèxtil, calçat i complements. Contempla la fabricació i distribució.
  • SGI Retail. És la solució SAP que permet gestionar la venda de qualsevol producte, sigui quin sigui el seu sector. Cobreix totes les necessitats del teu negoci del tipus que sigui, punt de venda propi, franquícies o corners.
  • SGI Ecommerce B2B/B2C. És la solució SAP per a la venda online del sector professional -B2B- (fabricants, distribuïdors i majoristes) i venda online a client final -B2C-.
  • SGI Omnichannel. És la solució SAP que permet la connexió omnicanal. Permet a les petites i mitjanes empreses vendre el seu producte a través de les plataformes Marketplace.
  • SGI SGA/WMS. És la solució SAP per a la gestió avançada de magatzems i equips d’operaris.

Necessites un AddOn per a un sector específic? Segur que a les SGI Solutions, trobes la solució que necessites.

Si necessites més informació pots escriure’ns al formulari de contacte de sota.

Vols ampliar la informació de les solucions verticals? Inscriu-te a la propera Webinar!

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.