A l’article d’avui parlarem de les solucions per a SAP Business One.

En primer lloc, definirem què és una solució. Una solució o AddOn és un software que s’afegeix a un altre, en aquest cas, SAP Business One, per a afegir-li una funcionalitat nova i específica.

Hi ha dos tipus d’AddOn:

  • Els que s’han desenvolupat de manera puntual per a un projecte de SAP Business One; és a dir, “fets a mida” seguint les necessitats específiques del client.
  • Les solucions integrades en SAP Business One, com poden ser les SGI Solutions, pensades per a complir les necessitats específiques d’un sector concret. Cal destacar, que aquestes solucions van evolucionant gràcies al nostre equip tècnic, amb l’objectiu de donar resposta a les noves necessitats del negoci i del mercat.

Amb les solucions sectorials per a SAP Business One, SGI Solutions podràs afrontar les necessitats específiques del teu sector, afegint-li valor a les funcionalitats específiques de l’ERP. Aquestes, estan desenvolupades sobre la plataforma tecnològica SAP Business One HANA, per la qual cosa obtindràs un major rendiment del teu software empresarial.

Les diferents solucions SGI Solutions ofereixen un valor afegit gràcies a les certificacions i qualificacions obtingudes per SAP AG. Obtingudes gràcies a la Qualitat, Funcionalitat, Històries d’Èxit, Respecte estricte de les Regles de Negoci de SAP i Garantia d’Evolució.

Les nostres solucions sectorials complementen el nostre ERP SAP Business One, a més d’integrar-se amb aquest i amb la resta de SGI Solutions.

A continuació, et mostrem algunes de les solucions de les que disposem.

Les solucions per a SAP Business One

Vols ampliar aquesta informació? Inscriu-te a la propera Webinar!

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.