Avui parlarem sobre les funcionalitats específiques que ha de tenir un software per a la Indústria Química.  

En articles anteriors ja vàrem parlar sobre la importància de tenir un software per a la Indústria Química que estigui integrat a l’ERP i, que a més d’agrupar totes les activitats de negoci en un mateix sistema, compleixi amb totes les necessitats específiques del sector. 

SAP Business One, és un Software de gestió per a l’ERP SAP Business One especialitzat en la Indústria Química, Farmacèutica i Cosmètica. Aquesta complerta i escalable solució permet integrar tots els processos de negoci en una única plataforma. Dissenyada, per l’equip tècnic de GSP, específicament per a empreses del sector químic, farmacèutic i cosmètic, amb l’objectiu de cobrir les necessitats més específiques del sector, amb un control global i una visió 360º del negoci. 

Aquest software per a la Indústria Química inclou les següents funcionalitats: 

  • Producció (matèries primeres, fórmules, fases i processos, generació d’escandalls, visibilitat detallada dels problemes de qualitat, etc). 
  • Planificació (ordres de treball i planificació de la producció, gestió dels recursos en temps real, resolució d’incidències, traçabilitat, etc). 
  • Procés control de qualitat. Els registres del control i verificació de la qualitat permeten garantir que els productes compleixen amb els estàndards del client, l’empresa i les regulacions vigents. 

Si desitges més informació sobre el software per a Química, posa’t en contacte amb nosaltres a través del formulari.  

No et perdis la propera Webinar, en la que Laboratorios Entema parlarà sobre els reptes actuals del sector Farma-Cosmètic.  

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.