Avui parlarem sobre les funcionalitats específiques que ha de tenir un software per a la Indústria Química.  

En articles anteriors ja vàrem parlar sobre la importància de tenir un software per a la Indústria Química que estigui integrat a l’ERP i, que a més d’agrupar totes les activitats de negoci en un mateix sistema, compleixi amb totes les necessitats específiques del sector. 

SAP Business One, és un Software de gestió per a l’ERP SAP Business One especialitzat en la Indústria Química, Farmacèutica i Cosmètica. Aquesta complerta i escalable solució permet integrar tots els processos de negoci en una única plataforma. Dissenyada, per l’equip tècnic de GSP, específicament per a empreses del sector químic, farmacèutic i cosmètic, amb l’objectiu de cobrir les necessitats més específiques del sector, amb un control global i una visió 360º del negoci. 

Aquest software per a la Indústria Química inclou les següents funcionalitats:

  • Producció (matèries primeres, fórmules, fases i processos, generació d’escandalls, visibilitat detallada dels problemes de qualitat, etc). 
  • Planificació (ordres de treball i planificació de la producció, gestió dels recursos en temps real, resolució d’incidències, traçabilitat, etc). 
  • Procés control de qualitat. Els registres del control i verificació de la qualitat permeten garantir que els productes compleixen amb els estàndards del client, l’empresa i les regulacions vigents. 

Si desitges més informació sobre el software per a Química, posa’t en contacte amb nosaltres a través del formulari.  

No et perdis la propera Webinar, en la que Laboratorios Entema parlarà sobre els reptes actuals del sector Farma-Cosmètic.  

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.