A l’article d’avui parlem de la recuperació empresarial a través d’un ERP intel·ligent.

La crisis sanitària viscuda per la COVID-19, en alguns casos, ha sigut suficient per a obligar a algunes pimes a realitzar canvis significatius en els seus processos de gestió empresarial.

Els negocis han de marcar el camí cap a la recuperació empresarial per quan arribin temps millors, encara que no serà una opció tornar “als negocis de sempre”. Les noves tendències exigeixen molt més, la resiliència, la agilitat i el coneixement instantani s’estan accelerant i apareixen noves pràctiques comercials dissenyades per a la escalabilitat, l’automatització i l’estalvi de costos.

La propera onada d’innovació no vindrà d’accelerar els processos existents. Aquesta se centrarà en la capacitat de l’empresa per a actuar sense demora i en la seva capacitat d’adaptació als canvis imprevistos i sobtats com la falta de disponibilitat de recursos, l’escassetat en la cadena de subministres i els pics de demanda que no es consideraven crítics pel negoci.

Cal destacar que aquelles pimes que s’han sabut adaptar als nous escenaris i estan planificant la nova onada d’innovació són aquelles que aconseguiran més èxits en el futur. Aquestes pimes comprenen les necessitats empresarials de cada moment, s’avancen als possibles canvis i actuen àgilment davant de les oportunitats que se’ls hi presenten.

És en aquest punt, on un ERP com SAP Business One pot ajudar al teu negoci a asseure les bases per a la nova onada d’innovació. L’ERP és un sistema que ajuda a les empreses a gestionar els negocis de la manera més àgil. És el punt essencial que permet connectar tots els departaments de l’empresa i cadena de valor del negoci.

Com ajuda un ERP a la recuperació empresarial?

  • Disposar de la informació complerta i de qualitat, permet prendre decisions de manera més àgil i intel·ligent.
  • Major coneixement dels clients a través d’un CRM (Customer Relationship Management). Els clients satisfets són els més lleials a la marca.
  • Les solucions específiques per als sectors, com són les Solucions SGI, permeten treure el màxim rendiment de l’ERP i maximitzen la visibilitat i productivitat del negoci.
  • L’automatització dels processos agilitza l’entrega de béns als consumidors.
  • L’ERP et permet tenir una previsió de l’oferta i la demanada dels productes, per la qual cosa podràs crear cadenes de subministrament més flexibles. Aquest coneixement pot tornar-se poderós, ja sigui per suportar la situació actual, expandir-se a nous mercats o accelerar el creixement del negoci.
  • Amb les solucions Cloud es pot treballar des de qualsevol lloc de manera remota.

Font consultada: FORBES

Per a conèixer amb detall el que l’ERP intel·ligent SAP Business One pot fer pel teu negoci, demana una demo gratuïta.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.