A l’article d’avui parlem de la recuperació empresarial a través d’un ERP intel·ligent.

La crisis sanitària viscuda per la COVID-19, en alguns casos, ha sigut suficient per a obligar a algunes pimes a realitzar canvis significatius en els seus processos de gestió empresarial.

Els negocis han de marcar el camí cap a la recuperació empresarial per quan arribin temps millors, encara que no serà una opció tornar “als negocis de sempre”. Les noves tendències exigeixen molt més, la resiliència, la agilitat i el coneixement instantani s’estan accelerant i apareixen noves pràctiques comercials dissenyades per a la escalabilitat, l’automatització i l’estalvi de costos.

La propera onada d’innovació no vindrà d’accelerar els processos existents. Aquesta se centrarà en la capacitat de l’empresa per a actuar sense demora i en la seva capacitat d’adaptació als canvis imprevistos i sobtats com la falta de disponibilitat de recursos, l’escassetat en la cadena de subministres i els pics de demanda que no es consideraven crítics pel negoci.

Cal destacar que aquelles pimes que s’han sabut adaptar als nous escenaris i estan planificant la nova onada d’innovació són aquelles que aconseguiran més èxits en el futur. Aquestes pimes comprenen les necessitats empresarials de cada moment, s’avancen als possibles canvis i actuen àgilment davant de les oportunitats que se’ls hi presenten.

És en aquest punt, on un ERP com SAP Business One pot ajudar al teu negoci a asseure les bases per a la nova onada d’innovació. L’ERP és un sistema que ajuda a les empreses a gestionar els negocis de la manera més àgil. És el punt essencial que permet connectar tots els departaments de l’empresa i cadena de valor del negoci.

Com ajuda un ERP a la recuperació empresarial?

  • Disposar de la informació complerta i de qualitat, permet prendre decisions de manera més àgil i intel·ligent.
  • Major coneixement dels clients a través d’un CRM (Customer Relationship Management). Els clients satisfets són els més lleials a la marca.
  • Les solucions específiques per als sectors, com són les Solucions SGI, permeten treure el màxim rendiment de l’ERP i maximitzen la visibilitat i productivitat del negoci.
  • L’automatització dels processos agilitza l’entrega de béns als consumidors.
  • L’ERP et permet tenir una previsió de l’oferta i la demanada dels productes, per la qual cosa podràs crear cadenes de subministrament més flexibles. Aquest coneixement pot tornar-se poderós, ja sigui per suportar la situació actual, expandir-se a nous mercats o accelerar el creixement del negoci.
  • Amb les solucions Cloud es pot treballar des de qualsevol lloc de manera remota.

Font consultada: FORBES

Per a conèixer amb detall el que l’ERP intel·ligent SAP Business One pot fer pel teu negoci, demana una demo gratuïta.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.