La logística en la omnicanalitat integra i coordina tots els canals de venda i distribució d’una empresa per a proporcionar una experiència de client eficient i fluïda. Això és fonamental actualment, on els consumidors poden interactuar amb les marques a través de múltiples plataformes i rebre els seus productes de manera ràpida i convenient.

La logística en la omnicanalitat abarca des de la gestió d’inventaris i l’emmagatzematge fins a l’entrega final al client, passant per l’atenció al client i les devolucions, garantint que cada etapa del procés sigui coherent a través de tots els canals.

Una estratègia de logística omnicanal requereix una inversió en tecnologia, una avaluació dels processos operatius i una cultura organitzacional orientada al client; els beneficis poden ser significatius tant per a la satisfacció del client com per a l’eficiència operativa de l’empresa.

La logística en la omnicanalitat és clau per a proporcionar una experiència de client coherent i satisfactòria a través de múltiples canals de venda i distribució.

Què és omnicanal en logística

La omnicanalitat en logística pretén crear una experiència de client sense fissures, on juga un paper fonamental en la unificació de l’experiència de compra, tant online com offline.

Posa especial importància en què, cada punt de contacte amb el client és una oportunitat per a reforçar la marca i fomentar la lleialtat, fent que la logística no només sigui una funció de suport, sinó un element integral de l’estratègia d’experiència del client. La omnicanalitat en la logística implica:  

  • Personalització de l’experiència d’entrega: S’adapten les opcions d’entrega segons les preferències i necessitats específiques de cada client.
  • Consistència a través de tots els canals: La informació sobre productes, disponibilitat d’inventari, polítiques de devolució i despeses d’enviament ha de ser coherent.
  • Integració de l’experiència postvenda en incloure serveis logístics postvenda, com devolucions senzilles i eficients o serveis d’atenció al client accessibles, com part de l’estratègia omnicanal, garantint una experiència positiva inclòs després de la compra.

 

GSP, com expert en SAP Business One i desenvolupador de Solucions t’adjunta a treure el màxim rendiment del teu negoci.

Contacta’ns i t’assessorarem sense compromís.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.