La Intel·ligència Artificial (IA) en els ERPs ofereix diferents avantatges a les empreses, continua llegint i no te’n perdis cap. La Intel·ligència Artificial intervé directament en l’eficiència dels ERPs, convertint-los en més autònoms i eficaços.

Què és la Intel·ligència Artificial (IA)?

La Intel·ligència Artificial es defineix com la capacitat dels ordinadors per a executar tasques amb processament similar a l’humà.

És el conjunt de processos i elements que treballen conjuntament per a obtenir un aprenentatge continu en el sistema.

Els sistemes ERP que estan desenvolupats sota la Intel·ligència Artificial son capaços d’aprendre i reconèixer patrons que es presenten com una repetició de tasques diàries.

La IA està transformant els sistemes ERP ja que permet reduir les despeses, obtenir una major eficiència i la eliminació dels errors.

Avantatges de la Intel·ligència Artificial

 • Estableix relacions i patrons en un conjunt de dades. La IA identifica patrons i correlacions en el conjunt de dades, el que permet obtenir un aprenentatge.
 • Automatització de processos. Té la capacitat d’automatitzar totes les tasques repetitives que es realitzen a diari, i d’aquesta manera ja no es realitzaran més de manera manual.
 • Millora la experiència dels usuaris de l’ERP, fent-lo més intuïtiu i fàcil d’utilitzar, el que portarà més productivitat i rendiment.
 • Millora la seguretat, ja que pot analitzar patrons d’ús i detectar activitats sospitoses.
 • En màrqueting i vendes, és capaç de rastrejar i reconèixer tendències i comportaments de compra per a conèixer qui compra cada referència.
 • Reducció de les despeses, ja que ajuda a reduir el desaprofitament en optimitzar la gestió de l’inventari i reduir els nivells d’estoc innecessari.
 • Millora en la presa de decisions, ja que poden analitzar les dades de venda, inventari i producció en temps real, fet que permet als gerents prendre millors decisions.
 • Gestió d’inventari i previsió de demanda de les referències, gràcies a la anàlisi de dades històriques i en temps real, identificació de patrons i tendència i realitzar pronòstics de demanda.

En resumen, la integració de la Intel·ligència Artificial (IA) i l’ERP té el potencial de canviar la manera en la que operen i es relacionen les empreses amb els seus clients.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

  En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

  Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.