Té molta importància la integració de l’ERP? El fet de tenir un Software ERP (Enterprise Resource Planning) no vol dir que sigui fàcil, ja que l’empresa pot tenir altres sistemes o eines empresarials que no es comuniquen ni comparteixen informació ni dades amb l’ERP.

S’ha de tenir en compte que hi ha altres eines que tenen una gran importància pels negocis com pot ser el TPV, el CRM, l’ecommerce o l’estoc, i que en alguns casos no estan integrats dins de l’ERP.

La integració de l’ERP consisteix en connectar l’ERP amb altres aplicacions i processos especialitzats en l’empresa. Aquesta integració augmenta l’eficiència dels processos i fluxos de treball i augmenta la col·laboració entre departaments.

Gràcies a aquesta integració els diferents negocis obtenen els següents beneficis:

 • Dades en temps real. Les empreses obtenen un avantatge competitiu gràcies a la capacitat de prendre millors decisions i més ràpid.
 • Una única font d’informació. Una única font de consulta d’informació ajuda a optimitzar les operacions, reduir els riscos de seguretat i els errors humans.
 • Agilitat en la presa de decisions més ràpida. Gràcies a la integració de les dades en un mateix sistema permet prendre decisions més ràpid, amb dades reals i fonamentades.
 • Cadena de subministrament optimitzada. Aquest accés a les dades permet als fabricants a obtenir informació i així predir millor la demanda dels clients, els canvis en el mercat, etc.
 • Retorn de la inversió. Gràcies a la obtenció de dades reals és molt més senzill entendre el ROI, el valor i els marges de benefici del negoci.
 • Optimitza el flux de treball. Gràcies a l’ERP, la resta de departaments poden veure en què treballen la resta, per la qual cosa es poden establir nivells de prioritat en les tasques dels empleats.
 • Experiència de client personalitzada. La integració de l’ERP a altres eines de gestió ajuda a obtenir informació molt valuosa sobre els clients.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

  En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

  Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.