L’ERP (Enterprise Resource Planning, en anglès o ‘Planificació de Recursos Empresarials) és l’encarregat de gestionar de manera eficiente tots els processos d’un negoci en un sistema integrat, com pot ser les finances, RRHH, producció, cadena de subministrament, vendes, entre d’altres.

Un ERP és l’encarregat d’automatitzar i integrar els essencials d’un negoci per a executar eficaçment totes les operacions quotidianes d’una empresa. Gran part, o tots, les dades d’un negoci han de residir en un sistema ERP per a oferir una única font veraç de la informació en l’empresa.

L’ERP és de gran ajuda per a tots els departaments d’una empresa, com per exemple:

 • En finances per a agilitzar els tancaments.
 • En vendes per a gestionar les comandes.
 • La logística per a poder servir els productes i serveis a temps.
 • Els gerents necessiten una visió general i a temps real de l’empresa per a poder prendre decisions d’una manera àgil.
 • Etc.

* Segons G2, “es preveu que el mercat global de software ERP arribi als USD 78.400 milions el 2026, creixent a una CAGR del 10,2% del 2019 al 2026”.

Beneficis clau d’un sistema ERP en l’empresa

Un sistema ERP com SAP Business One, ofereix múltiples avantatges en funció de si està en el Cloud o On-Premise. Hi ha alguns d’aquests beneficis que s’apliquen en ambdós casos:

 1. Major productivitat. L’ERP optimitza i automatitza els processos de negoci, ajudant a fer més amb menys recursos.
 2. Informació estratègica. Elimina els sitges d’informació i obtingues una font única d’informació, obtenint respostes ràpides a preguntes de negoci crítiques.
 3. Informes accelerats. Agilitza els informes financers i de negoci i comparteix els resultats més fàcilment.
 4. Redueix el risc. Maximitza la visibilitat i el control de negoci, garanteix el compliance dels requisits, el projecte i preveu riscos.
 5. IT més simple. Amb l’ús de les eines integrades en l’ERP, que comparteixen una sola base de dades, simplifica la IT i ofereix una manera més senzilla de treballar.
 6. Agilitat millorada amb operacions eficients i ràpid accés a dades en temps real, pot identificar ràpidament noves oportunitats i reaccionar a elles.
 7. Agilidad mejorada con operaciones eficientes y rápido acceso a datos en tiempo real, puede identificar rápidamente nuevas oportunidades y reaccionar a ellas.

Vols descobrir com SAP Business One pot canviar el teu negoci? Contacta’ns!

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

  En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

  Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.