A la publicació d’avui parlem de la importància d’integrar l’ERP, en aquest cas SAP Business One, al procés de qualitat.

En primer lloc, definirem què és un control de qualitat. El control de qualitat és el conjunt d’eines, mecanismes i accions que utilitzem per a poder identificar possibles errors o tares en el producte o servei. Aquest control de qualitat ajuda a millorar i perfeccionar la qualitat del producte pel client final.

La setmana anterior vàrem parlar de com eren de llargs i lents els controls de qualitat que es fan de manera manual, utilitzant formularis, Fulles Excel o mitjançant programes específics per a realitzar el control de qualitat. Aquests, solen estar desvinculats de l’ERP per la qual cosa és bastant difícil poder aprofitar el màxim rendiment i eficiència del software, SAP Business One.

És molt interessant poder vincular el software de gestió del procés de qualitat amb el nostre ERP, d’aquesta manera disposarem d’una traçabilitat total de tot el procés.

SGI Quality, és una solució dissenyada per a la qualitat, integrada totalment amb SAP Business One, que et permetrà controlar tots els processos de qualitat de la teva empresa, ja siguin de fabricació pròpia o comprats a tercers. Per la qual cosa disposaràs d’un control i una consulta d’informació des del mateix software, sense haver de consultar la informació en dos o tres llocs diferents.

Beneficis de SGI Quality per a SAP Business One

Els mòduls sectorials SGI, verticals i horitzontals, estan desenvolupats sobre SAP Business One HANA, per la qual cosa permet obtenir un major rendiment del software de gestió empresarial SAP Business One.

Vols ampliar la informació de com integrar el teu ERP amb el procés de qualitat? Inscriu-te a la Webinar

Sinó pots esperar, posa’t en contacte amb nosaltres a través del formulari de sota.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.