A la publicació d’avui parlem de la importància d’integrar l’ERP, en aquest cas SAP Business One, al procés de qualitat.

En primer lloc, definirem què és un control de qualitat. El control de qualitat és el conjunt d’eines, mecanismes i accions que utilitzem per a poder identificar possibles errors o tares en el producte o servei. Aquest control de qualitat ajuda a millorar i perfeccionar la qualitat del producte pel client final.

La setmana anterior vàrem parlar de com eren de llargs i lents els controls de qualitat que es fan de manera manual, utilitzant formularis, Fulles Excel o mitjançant programes específics per a realitzar el control de qualitat. Aquests, solen estar desvinculats de l’ERP per la qual cosa és bastant difícil poder aprofitar el màxim rendiment i eficiència del software, SAP Business One.

És molt interessant poder vincular el software de gestió del procés de qualitat amb el nostre ERP, d’aquesta manera disposarem d’una traçabilitat total de tot el procés.

SGI Quality, és una solució dissenyada per a la qualitat, integrada totalment amb SAP Business One, que et permetrà controlar tots els processos de qualitat de la teva empresa, ja siguin de fabricació pròpia o comprats a tercers. Per la qual cosa disposaràs d’un control i una consulta d’informació des del mateix software, sense haver de consultar la informació en dos o tres llocs diferents.

Beneficis de SGI Quality per a SAP Business One

Els mòduls sectorials SGI, verticals i horitzontals, estan desenvolupats sobre SAP Business One HANA, per la qual cosa permet obtenir un major rendiment del software de gestió empresarial SAP Business One.

Vols ampliar la informació de com integrar el teu ERP amb el procés de qualitat? Inscriu-te a la Webinar

Sinó pots esperar, posa’t en contacte amb nosaltres a través del formulari de sota.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.