Per a la gestió d’un magatzem a milers de referències és importar tenir un SGA (Software de Gestió de Magatzems).

Un Software de Gestió de Magatzems (SGA) permet no tan sols conèixer on es troben els productes dins del magatzem, sinó també ubicar els operaris i la maquinària. Es tracta d’un sistema que ha d’estar integrat amb l’ERP o amb els sistemes de planificació de recursos de l’empresa, per a poder facilitar-nos aquesta informació.

Aquest sistema de gestió ha d’estar integrat amb altres eines del magatzem, com poden ser el suport de tecnologies d’identificació (codi de barres), transelevadors,  impressores i tracking, per a poder treure profit de tot el seu potencial.

La integració d’una solució SGA al sistema ERP de l’empresa pot ajudar a transformar els processos logístics en operacions optimitzades que impulsen la productivitat i la rendibilitat en la cadena de subministraments.

Tenir un SGA integrat al teu ERP t’ajudarà a:

  1. Reduir els costos, gràcies a la bona organització dins del magatzem.
  2. Incrementar la capacitat d’emmagatzematge, gràcies a organitzar la mercaderia de manera que s’aprofita més l’espai.
  3. Reduir els temps de recollida. Els productes sempre estan localitzats, per la qual cosa es redueixen els temps de recollida, en utilitzar la ruta més eficient en cada cas.
  4. Traçabilitat dins del magatzem.
  5. Optimitzar les càrregues de treball com a gestió de magatzem.
  6. En el procés de presa de decisions, gràcies a la seva connexió amb l’ERP de l’empresa.

No et perdis la Webinar en la que parlarem de com fer front a la Crisi de Subministraments

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.