A l’article d’avui parlarem de la importància de la integració de dades. En primer lloc, definir ‘integració de dades’. La integració de dades és la combinació de processos tècnics i de negoci que s’utilitzen per a combinar la informació de diferents fonts per a convertir-la en dades fiables a les quals se’n pot extreure un gran rendiment. Aquest procés és una solució estratègica que consisteix en unificar les dades dels diferents departaments d’una empresa en un únic sistema, és a dir, l’ERP que gestiona el negoci.

La integració de dades ajuda a comprendre, monitoritzar i transformar les dades per a què les empreses puguin tenir informació veraç i fiable, la qual cosa permetrà prendre millors decisions.

És possible que disposem de molta informació dels diferents departaments, però és important analitzar-la en conjunt per a què pugui ser útil pel negoci. Amb la integració de dades, la informació que s’obté ja ha sigut tractada i fusionada, per la qual cosa serà molt més eficaç i ràpid extreure conclusions.

La integració de dades facilita molt el dia a dia, a més de potenciar el creixement empresarial i productiu.

Les nostres solucions SGI Solutions, estan totalment integrades en SAP Business One. Amb aquestes, podràs obtenir el màxim rendiment del teu ERP, SAP Business One.

Si vols descobrir més sobre la integració de dades, posa’t en contacte amb nosaltres.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.