A l’article d’avui parlarem de la importància de la integració de dades. En primer lloc, definir ‘integració de dades’. La integració de dades és la combinació de processos tècnics i de negoci que s’utilitzen per a combinar la informació de diferents fonts per a convertir-la en dades fiables a les quals se’n pot extreure un gran rendiment. Aquest procés és una solució estratègica que consisteix en unificar les dades dels diferents departaments d’una empresa en un únic sistema, és a dir, l’ERP que gestiona el negoci.

La integració de dades ajuda a comprendre, monitoritzar i transformar les dades per a què les empreses puguin tenir informació veraç i fiable, la qual cosa permetrà prendre millors decisions.

És possible que disposem de molta informació dels diferents departaments, però és important analitzar-la en conjunt per a què pugui ser útil pel negoci. Amb la integració de dades, la informació que s’obté ja ha sigut tractada i fusionada, per la qual cosa serà molt més eficaç i ràpid extreure conclusions.

La integració de dades facilita molt el dia a dia, a més de potenciar el creixement empresarial i productiu.

Les nostres solucions SGI Solutions, estan totalment integrades en SAP Business One. Amb aquestes, podràs obtenir el màxim rendiment del teu ERP, SAP Business One.

Si vols descobrir més sobre la integració de dades, posa’t en contacte amb nosaltres.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.