A l’article d’avui parlem de la fabricació intel·ligent, com a millor model de producció, dins de la Indústria 4.0.

Quan parlem de fabricació intel·ligent ens referim a la innovació tecnològica que necessita la implantació d’unes mesures per a facilitar aquest tipus de fabricació. Així doncs, en aquest tipus d’indústria participen tecnologies d’última generació: Big Data, el IIOT (Internet Industrial de les Coses), Intel·ligència Artificial o la robòtica. Gràcies a aquest tipus de producció aconseguim optimitzar la fabricació diària a planta i els seus resultats.

L’ERP SAP Business One i la solució SGI Manufacturing, et permeten obtenir un procés de fabricació més eficient i millor adaptat a l’empresa. Aquest procediment consisteix en la integració, mitjançant la tecnologia, dels processos de producció que conformen l’empresa. D’aquesta manera, gràcies a la integració i connexió, tot funciona amb fluïdesa i s’adapta a les necessitats de l’empresa.

SGI Manufacturing t’ajudarà a gestionar de manera més eficient i específica els processos de producció, administració i avaluació de l’empresa. Així doncs, a través de la gestió sistematitzada i organitzada, aplicar la transformació empresarial és més senzill; a més de l’obtenció de la transparència i agilitat en la nostra activitat.

En conclusió, milloraràs la qualitat i optimització dels processos de producció i enviaments, reduint costos, augmentant beneficis i oferint un millor servei al client.

La fabricació intel·ligent és el present i futur, i integrar aquestes mesures per a fomentar-la és fonamental per a triomfar a qualsevol sector.

Vols ampliar la informació? Inscriu-te a la propera Webinar!