Global Software Partner organitza una jornada per presentar el SAP HANA. El pròxim 4 de juny, GSP juntament amb NextRet, organitza una jornada a la Cambra de Comerç de Girona. El motiu principal de la jornada es presentar el SAP Business One HANA.

Evolucioni el seu negoci amb Solucions i Serveis que li proporcionin màxima disponibilitat, accessibilitat i precisió en la obtenció de la informació crítica del seu negoci en qualsevol moment.

Revolucioni la seva forma de treballar amb SAP HANA. Optimitzi la gestió del seu negoci, accedeixi a la informació a temps real i aprofiti les noves oportunitats de negoci…

Programa Jornada de GSP

L’acte començarà a les 10.00 h amb una breu presentació de la jornada per Josep Anton Ballesteros, soci Director de Global Software Parnter.

Continuarà amb una exposició de Josep Tenas, soci director de l’empresa NextRet. La jornada seguirà amb un descans per realitzar una mica de networking amb els assistents.

Posteriormnet, seguirem la jornada amb l’exhibació dels casos d’èxit SAP Business One HANA de GSP, amb Miquel Boix, soci Gerent de Global Software Partner.

I per finalitzar, una presentació de Diego Vieya, gestor informàtic de la Generalitat de Catalunya, que ens parlarà de la consolidació i explotació dels Serveis IT.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.