Global Software Partner organitza una jornada per presentar el SAP HANA. El pròxim 4 de juny, GSP juntament amb NextRet, organitza una jornada a la Cambra de Comerç de Girona. El motiu principal de la jornada es presentar el SAP Business One HANA.

Evolucioni el seu negoci amb Solucions i Serveis que li proporcionin màxima disponibilitat, accessibilitat i precisió en la obtenció de la informació crítica del seu negoci en qualsevol moment.

Revolucioni la seva forma de treballar amb SAP HANA. Optimitzi la gestió del seu negoci, accedeixi a la informació a temps real i aprofiti les noves oportunitats de negoci…

Programa Jornada de GSP

L’acte començarà a les 10.00 h amb una breu presentació de la jornada per Josep Anton Ballesteros, soci Director de Global Software Parnter.

Continuarà amb una exposició de Josep Tenas, soci director de l’empresa NextRet. La jornada seguirà amb un descans per realitzar una mica de networking amb els assistents.

Posteriormnet, seguirem la jornada amb l’exhibació dels casos d’èxit SAP Business One HANA de GSP, amb Miquel Boix, soci Gerent de Global Software Partner.

I per finalitzar, una presentació de Diego Vieya, gestor informàtic de la Generalitat de Catalunya, que ens parlarà de la consolidació i explotació dels Serveis IT.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.